4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

‘GROBARI’ U TRANSU, ALI I STRAHU: Hvalospevi na račun deteta Partizana (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 04.08.19 u 20:50

Partizan na poluvremenu vodi protiv Mačve iz Šapca sa 2:0, a drugi gol bio je delo Ognjena Ožegovića.

Prvi gol smo već opisali, sjajan centaršut Lutovca i gol mladog Stevanovića. U 42. minutu je Urošević sjajno centrirao sa levog boka, a Ožegović se poklonio za 2:0.

Na ‘Tviteru’ su bili aktivni ‘Grobari’ koji su pohvalama krenuli da posipaju biser kluba Filipa Stevanovića. Mladi 16-godišnji krilni napadač vezao je dva gola na dve utakmice, a navijače Partizana plaši da ga uprava ne proda već do zime.

Evo nekih tvitova ‘Grobara’:

 

0
0

4 Komentara

  1. dzaba mi ne dozvoljvate objavu tekstova , evidentno je da ste politicki obojeni, pristrasni u korist zvezde i u debelom nedostatku profesionalizma. sto ne objavite kako mama od kuzmica, kakvu pidamu nosi jovicic posle operacije i kad je kubilej 70 godina kako ja dzajic krocio na marakanu. i sami ste svesni da su to dragocene informacije za crveno belu armiju navijaca. zamalo da zaboravim pa borjanov zena nesto pati sa prehladom. evo malo karikiranja, ali ovo radim da vam skrenem paznju da postoji bar 2-3 miliona navijaca partizana koje vi svojim objavama bas bas iritirate

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisu ni velsani ni macva pravi pokazatelj kvaliteta partizana, ali vidno se stvari krecu nabolje.asani i tosic da pocnu svaku utakmicu, a lutovac i stevanovic da dobiju priliku od po 20 minuta, isto tako lazar pavlovic da menja sumu.ivanovica prodati odmah. po meni scekic radi bolji posao od zdjelara, mada oba pate od sporosti i nedostatka kreativnost. ako bi dosao izraelac mnogo dobro bi povezao liniju odbrane sa linijom napada, brzom i preciznom loptom. u slucaju njegovog dolaska po meni zdjelar gubi mesto. meni je urosevic bolji od brezancica, podjednako sansu davati sadiku i ozegovicu. ako bi ovakav partizan uspeo jos da unapredi igru bio bi ravnopravan kandidat za titulu sa zvezdom, s tim sto crni beli iza sebe nemaju sudije, fss, i na kraju nemaju politicki vrh drzave koji bi stao iza njih, kao sto to zvezda ima sa budzetom od 50-60 mil. evra.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma niko ne moze bolje i lepse da priusti klubu od nase dece koja su odrasla u crno-belom dresu. Savo me prijatno iznenadjuje sa ovakvim radom i pored sarenog fonda igraca. Hrabro gura ove klince i daje im zavidnu minutazu i mogucnost da njihov talenat dodje sto pre do izrazaja.Verujem da vecina nas navijaca nije mogla da predpostavi ovako pozitivan pocetak u novoj sezoni.

    0
    0
    Odgovori
  4. Fica lici na tigrica! Bravo decko, Nananana, ti si ponos Partizana!
    Bravo i za odlicnog Lutovca,Ozeg je krenuo da pokaze sta zna. Steta sto Lazar Pavlovic nije iskoristio sansu za gol,ali ima vremna , sjajan je talenat takodje.
    Nasi defanzivni vezni su konstantno dobri , ali jedan od njih uvek treba da krene malo napred kad imamo loptu,malo zaostaju u akciji!
    Suma izgleda bira kad bi da se bori. Treba ga upozoriti da nema velikih i malih protivnika, dres Partizana to ne trpi. Prvih 20 min. nisam znao da uopste igra! Dobro je da je dao gol, to ce podici i njemu i Sadiku samouverenje.
    Sve u svemu BRAVO celom timu , BRAVO SAVO i MILANOVICU!Ovo vec lici na pravi Partizan kakav zelimo. Trebamo kupitijos jednog kvalitetnog zadnjeg veznog i centarhalfa i centarfora razbijaca. Onda ni titula nije daleko!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter