0
Evropske lige

FOTO: Twitter, footballitalia

FLEŠ SA ‘ČIZME’: Mandžukić u Junajtedu!?

Objavljeno: 04.08.19 u 17:03

Fudbaler Juventusa Mario Mandžukuć navodno se dogovorio sa upravom Mančester junajteda o uslovima ugovora, nevezano za transfer i zamenu napadača Paula Dibale i Romelua Lukakua.

Hrvatski fudbaler je nekoliko dana pregovarao sa upravom Junajteda, a list Gazeta delo Sport preneo je da se Mandžukić dogovorio o dvogodišnjem ugovoru, uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana.

Prema dogovoru, Juventus bi dobio 15 miliona evra, a Mandžukić bi primao šest miliona evra po sezoni.

Uprave Juventusa i Mančester junajteda nedavno su se dogovorile o zameni igrača, Paulo Dibala bi trebalo da predje u engleski, a Romelu Lukaku u italijanski klub, ali transfer koči argentinski fudbaler, koji ne želi da predje na Old Traford.Mandžukić je 2015. godine iz Atletiko Madrida prešao u Juventus, za koji je odigrao 162 utakmice i postigao 44 gola. Sa crno-belima osvojio je četiri titule u Seriji A, tri Kupa i Superkup Italije.

Prošle sezone nije bio standardan u prvom timu, ali je u 33 utakmice u prvenstvu i Ligi šampiona postigao 10 golova i imao je sedam asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter