1
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan

DOMAĆI KOLOSEK: Partizan bez navijača sa promenama u timu ruši Mačvu

Objavljeno: 04.08.19 u 09:40

Sledi odrađivanje kazne iz prošle sezone, a trener Milosević odmara neke igrače pred susret sa Malatijom.

Ulazi se u ritam utakmica svaka tri dana, pa se Partizan posle pauze od dve nedelje večeras od 20 časova vraća na domaći kolosek i bez publike dočekuje Mačvu.

Sledi odrađivanje kazne iz prošle sezone, tako da sledi predstava u pozorišnim uslovima sa rivalom koji je poslednji put po snežnoj mećavi odneo bod iz Humske.

Sada se situacija promenila i crno-beli su apsolutni favoriti pored odluke trenera Save Miloševića da odmori nekoliko igrača pred evropski okršaj sa Malatijom.

U odbrani će verovatno Brežančića, koji nije dovoljno spreman, zameniti Urošević, a pauza je potrebna Šćekiću tako da se očekuje pored Zdjelara i iskusni Smiljanić.

Posle gola datog Konahsu na odmor će i Zoran Tošić tako da je od starta moguć nastup mladog Stevanovića, pošto je novajlija Japanac tek stigao. Prvog napadaca Sadika, zameniće Ožegović.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Smiljanić, Zdjelar, Stevanović, Ivanović, Suma, Ožegović.

0
0

1 Komentara

  1. KAKVA MACVA, FILIJALA
    PARTIZANA. SAVO DA TE
    VIDIMO PROTIV PRISECNOG
    TURAKA. NE DIBIJES LI TURKE DVA RAZLIKE NEMOJ DA PUTUJES TAMO. OPET
    JAZEM DA SAVO NIJE TRENER
    ZA PARTIZAN. BRZO CE SE
    VIDETI, ALI BICE KASNO !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter