4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

UEFA PRESEKLA: Evo koliko je utakmica kažnjen Gobeljić, Zvezda menja spisak za Kopenhagen…

Objavljeno: 01.08.19 u 18:15

Disciplinska komisija UEFA donela je odluku oko kazne desnom beku Crvene zvezde Marku Gobeljiću posle loma noge fudbaleru Suduve Slavickasu.

Evropska kuća fudbala progledala je kroz prste Marku Gobeljiću. Desni bek Crvene zvezde dobio je dva meč suspenzije. To znači da je suspenziju odradio  u dva meča protiv Helsinkija.

Crvena zvezda će tako računati na svog univerzalca za dvoboj sa Kopenhagenom. Sa spiska za Dance biće skunut teško povređeni vezista Branko Jovičić, a umesto njega upašće novajlija iz Portugalije Tomane koji se oporavio od povrede.

Mesto ‘džokera’ mogao bi da zauzme vezista Njegoš Petrović čiji se potpis očekuje narednih dana.

Na tragu informacije – Mirko Marković

0
0

4 Komentara

  1. Džaba nam i Njegoš Petrović i Tomane kada moraju igrati “kapitalci” Ben i Boaći! Valjda je svako ko gleda fudbal primetio da ove dve prevare od fudbalera nemajmu pojma ni kvalitet za Evropu! Igrali smo sa njima u Helsinkiju a osećaj je bio kao da igramo sa 9 igrača! Eto, kako oni ostvaruju razliku na terenu, zbog koje su dovedeni! Ali, kakvi “kapitalci” takav je i trener koji ih postavlja u tim!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter