0
Domaći fudbal

SADA JE SVE POZNATO: Darko Lazović otvoreno rekao da li se vraća u Crvenu zvezdu

Objavljeno: 01.08.19 u 13:08

Reprezentativac Srbije je čestitao Zvezdi plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a potom rekao ima li istine da se vraća na ‘Marakanu’.

Darko Lazović je u izjavi za portal ‘Mondo’ najpre poželeo Zvezdi da se ponovo plasira u Ligu šampiona.

– Prvo bih čestitao ekipi na prolazu u 3. kolo kvalifikacija i poželeo joj da se ponovo plasira u Ligu šampiona, jer joj je tamo i mesto. Nisam hteo da se oglašavam dok ne prođe utakmica sa Helsinkijem, ali sada mogu da kažem da nije postojala opcija povratka u Zvezdu ovog leta, jer je moja odluka odavno bila da nastavim karijeru u Italiji – rekao je Lazović.

Crvena zvezda je poslala ponudu, bila je u pitanju cifra od 500.000 evra na godišnjem nivou plus bonusi, ali je njegova želja ipak bila drugačija.

– Imam nekoliko ponuda i mislim da ću za par dana imati novi klub. Interesovanje sa ‘Marakane’ je bilo, ali sam odmah pošteno rekao da razmišljam samo o Italiji i da trenutno nije vreme za povratak. Žao mi je što se ta vest pojavila u medijima, pa će sada neko pomisliti da se igramo, ali nije tako jer sam odmah rekao da povratak u Srbiju nije opcija – iskreno je rekao Darko Lazović.

Zvezda će, dakle, potražiti neko drugo rešenje na krilnoj poziciji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter