1
Domaći fudbal

FOTO_MIROSLAV TODOROVIC

PARTIZAN ŽELI DA PRODA NAPADAČA: Njemu se ne ide iz kluba pošto-poto

Objavljeno: 30.07.19 u 20:27

Fudbalski klub Partizan i njegov napadač nadaju se brzom epilogu, ali se igraču ne žuri da pošto-poto ode iz kluba.

Nemanja Nikolić je pre godinu dana za 350 hiljada evra došao u Partizan kao igrač od koga se mnogo očekuje, ali i neko ko će biti zalog za budućnost u crno-belom jatu. Nakon godinu dana Nikolić se našao na transfer listi, a zajedno sa još desetoricom otpisanih igrača trenira odvojeno od prvog tima. U stručnom štabu ne vide mesto za napadača u timu, te se nadaju skoroj prodaji ili pozajmici.

Kako ‘Telegraf‘ danas otkriva ceo posao koči to što se još nije pojavila ponuda koja bi zadovoljila Partizan, kao i Nikolića, zato napadač ne žuri sa izborom, dok se Partizan nada što bržem rešenju transfera. Spartak iz Subotice je voljan da ga vrati na pozajmicu, a šansu iz prikrajka vreba i Vojvodina koja bi takođe da ga pozajmi. Interesovanje postoji iz Mađarske i norveškog sarpsborga. Ipak, nijedan tim nije zadovoljio finansijske zahteve talentovanog napadača napadača.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter