0
Evrokupovi

KVAL. ZA LŠ: Neverovatna partija Andrije Pavlovića, treći gol prava lepotica, Savić starter (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.19 u 22:04

Fudbaleri Apoela slavili su u utakmici protiv Sutjeske sa 3:0, glavni akteri na meču bili su naši fudbaleri. 

Fudbaleri Apoela pokazali su potpunu nadmoć protiv Sutjeske i savladali crnogorskog predstavnika ukupnim rezultatom 4:0. Blistavu partiju pružio je nekadašnji napadač Čukaričkog Andrija Pavlović. Dinamo iz Zagreba slavio je protiv Saburtala i opravdao ulogu favorita plasmanom u treće kolo bez mnogo problema. 

Apoel- Sutjeska 3:0

Fudbaleri Apoela uspešno su prošli crnogorskog predstavnika i slavili sa 3:0 (ukupno 4:0). Dželat Crnogoraca bio je nekadašnji fudbaler Čukaričkog Rapida i Kopenhagena Andrija Pavlović. Pavlovićev het-trik počeo je u 13. minutu Nakon odbitka lopta je došla do Pavlovića, a njemu nije bilo teško da je pošašlje u praznu mrežu. Utrčao je ponovo Pavlović u 25. minutu iza leđa odbrane, odlično ga je proigrao Al Tamari. Na semaforu je stajalo 2:0. U 66. minutu ponovo je akter bio isti igrač. Nakon centaršuta probao je Pavlović glavom, odbrana je odbila njegov napad, a odbitak je atraktivno poslao u suprotni ugao za konačnih 3:0.
Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde igrao je 76. minuta u današnjem meču.

Dinamo – Saburtalo Tbilisi 2:0

Nakon mirnog prvog poluvremena u drugom su se ‘modri’ razigrali. Igrao se 77. minut Orsić je doneo prednost hrvatskom predstavniku, odlično ga je pronašao Petković. U 88. minutu Olmo nalazi u prostoru Petkovića koji je povisio na 2:0 i samim tim rešio meč, a onda u četvrtom minutu nadoknade Petković se revanširao Olmu i asistirao kod njegovog pogotka i konačnih 3:0.

APOEL – Sutjeska 3:0 ( prvi meč1:0)
(Pavlović 13,25,66)

Kalju – Seltik 0:2 (prvi meč 0:5)

Makabi Telaviv – Kluž 2:2 (prvi meč 0:1)

Bazel – PSV 2:1 (prvi meč 2:3)

Dinamo – Saburtalo 2:0 (prvi meč 2:0)

Valeta – Ferencvaroš 1:1 (prvi meč 1:3)

Olimpijakos – Plzen 4:0  (Prvi meč 0:0)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter