4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZAVRŠNI ČIN: Zvezda završava pojačanje na sredini terena!

Objavljeno: 29.07.19 u 09:10

Dogovor je postignut sa igračem, a posle povratka iz Helsinkija može se očekivati realizacija transfera.

Odlazak Lorenca Ebisilija u Japan i zatim teška povreda Branka Jovičića su uticali da Crvena zvezda dovede još jednog veznog igrača. Kako je HotSport eskluzivno najavio u četvrtak izbor je pao na Njegoša Petrovića. Vezista iz Rada, koji je rođen 1999. godine, je jedan od bisera kluba sa Banjice, a prošao je sve mladje selekcije Srbije i već je odigrao dosta prvenstvenih mečeva.
Predstoji završni korak i dogovor klubova, pošto je igrac izrazio želju da se preseli u komšiluk pored nekoliko ponuda iz Evrope.

– Plan je da dovedemo mladog domaćeg igrača kako bi pojačali konkurenciju u veznom redu – nije hteo do kraja da otkriva karte generalni direktor Crvena zvezde, Zvezdan Terzić.

Crveno-beli su spremni da izdvoje novac za Petrovića, a konačna realizacija posla se očekuje krajem nedelje, pošto čelnici kluba sutra ujutru putuju sa ekipom na revanš u Finsku protiv Helsinkija.

CRVENA ZVETDA

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

4 Komentara

  1. A, kada će šansu dobiti Veljko Nikolić?! Setio sam se! Kad na vrbi rodi engleska trava pete generacije odnosnno nikada, dok je trener Milojević u Zvezdi! Ista je stvar bila i sa Joveljićem, Terzićem i Stanojevim! Milojevićeve skautske sposobnosti su na nivou punjene paprike, jer jednostavno nije u stanju da u mladom igraču pronađe klasu. On igrače deli na stare i mlade dok dobri treneri igrače dele na dobre i loše!

    0
    0
    Odgovori
    • Dobro si rekao da Milojević nema smisla za skauting, jer svakog igrača kojeg je on gledao u Grčkoj i na KIpru i preporučio Zvezdi su bili čist promašaj! Najbolji primer su Ben i Ebesilio! Preporučio nam je tra-la-la “kapitalca” Bena koji po ničemu neće ostati upamćen osim po tome što ima unapred obezbeđeno mesto u timu, izvodi more penala i daje golove kad ostane sam u petercu i onog debeljuškastog i neborbenog “kapitalca” Ebesilia! Ebesilio će u Japanu proći kao Boaći u Kini!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter