2
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

VELIKI PREOKRET: Partizan pre Asana odabrao Argentinca – pojačao ponudu i ‘krade’ ga iako je bio pred potpisom za drugi klub!

Objavljeno: 28.07.19 u 22:50

Na iznenađenje mnogih, ranije ‘otpisani’ argentinski krilni napadač ponovo je aktuelan i prva je opcija za transfer leta Partizana.

Čeka se u Humskoj levi krilni napadač, svakog dana se nadaju navijači da će neki stranac doći i pojačati tim Sava Miloševića, a svi su ‘precrtali’ Huana Ignjasija Kavaljara kada su strani mediji objavili da se on dogovorio sa Atletiko Union Santa Feom.

Međutim, Argentinac ipak nije potpisao ugovor sa klubom iz domovine, a razlog je taj jer mu je Partizan značajno pojačao ponudu i sada je blizu dolaska u Beograd, prenosi ‘Telegraf’.

Kako se navodi, posle prodaje Rikarda Gomeša u Al Šarž, crno-beli su izdvojili novac za Kavaljara i on sada vaga da li će se preseliti u Srbiju, u čemu učestvuju u određeni agenti iz okruženja.

Igračeva želja jeste da zaigra u Evropi, a Partizan bi mu bio dobra početna tačka da započne karijeru na ‘starom kontinentu’.

Ujedno, paralelno se pregovara i sa Takumom Asanom, koji nikako ne šalje odgovor Savi Miloševiću, koji direktno vodi pregovore sa Japancem.

Ipak, kako trenutno stvari stoje, Kavaljaro je bliži Humskoj od Asana

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Ако можете, купите га у сред сезоне да није спреман и уигран и кад проспемо све бодове које можемо! Јер права управа зна да се играчи доводе у сред сезоне а не на почетку припрема кад се уиграва екипа.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter