4
Domaći fudbal

SLS: Vojvodina slavila u Kruševcu – Lalatović ponovo slavio uz gestikulaciju ka tribinama (FOTO)

Objavljeno: 28.07.19 u 21:53

U jedinoj utakmici današnjeg programa u Superligi Srbije, Vojvodina je slavila trijumf na gostovanju Napretku u Kruševcu rezultatom 1:0 (0:0).

Nenad Lalatović u Kruševcu je ostavio velikog traga, a sada je sa Vojvodinom ponovo gostovao i – ponovo pobedio.

U prvom poluvremenu ‘pod Bagdalom’ je bilo puno borbe na sredini terena, dosta i tehničkih grešaka, te nije bilo golova. U drugom su pala dva i to oba u mreži domaćina.

Prvi je Ognjen Đuričin zatresao mrežu Napretka, u 49. minutu je ‘iz druge lopte’ šutirao snažno, veoma precizno i doneo prednost gostima iz Novog Sada.

Od tog momenta se Vojvodina malo povukla i čekala je šansu da iz kontranapada završi meč, a to je učinila tek u trećem minutu nadoknade. Mladi Zukić je posle ‘lažnjaka’ stvorio sebi priliku za šut i levom nogom je od stative smestio loptu u mrežu.

Nenad Lalatović je ponovo tokom meča imao komunikaciju sa publikom u Kruševcu i gol je proslavio okrenuvši se ka tribini iza svoje klupe.

Odličan utisak ostavio je i novi teren u Kruševcu, koji je često bio katastrofalan, ali posle postavljanja novog ‘tepiha’ izdržao je čak i veliki pljusak u prvom poluvremenu.

SUPERLIGA

SUPERLIGA

0
0

4 Komentara

  1. Lale je jedan od najboljih naših trenera! Vojvodina se ne može prepoznati u odnosu na prošlogodišnji tim. Sve čestitke za igru Vojvodine! Verujem da će biti glavni pretedent za titulu. Juče su u Kruševcu pokazali sve ono što nema moja Zvezda već dugo vremena a to su brzina, borbenost i energija! Lale je imao hrabrosti da uvede 18-godišnjeg Zukića koji je postigao fenomenalan gol posle driblinga, što je nemoguća misija za Zvezdine “kapitalce” Bena i Boaćija. Da su oni postigli onakav gol ne bi se skidali sa špica u sledećih godinu dana! Međutim, Zvezdini “kapitalci” nemaju samo jednu sitnicu – dribling i prodornost!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter