0
Evropske lige

MARKA: Tamni oblaci nad Madridom! Navijači nezadovoljni pojačanjima Reala, nisu pošteđeni ni starosedeoci!

Objavljeno: 28.07.19 u 11:41

Španska ‘Marka’ je u prethodnim danima obavila anketu u kojoj je učestvovalo 200.000 navijača Reala.

Šokantan poraz Reala od Atletika (7:3) bio je motivacija španskim novinarima da urade anketu i pitaju navijače šta misle o novajlijama koje je Real u ovom prelaznom roku platio čak 300 miliona evra. Navijači ne kriju nezadovoljstvo pristupom igri letošnjih pojačanja tokom pripremnih utakmica. Brine i povreda Marka Asensija koji je zbog povrede već završio sezonu.

Četiri od pet ispitanika ocenili su transfer politiku kluba kao lošu, ističu da vezni red nije dovoljno pojačan, te da jedino Eden Azar može da zaigra u startnoj postavi. Brine ih i ponašanje starosedelaca poput Naća, Tonija Krosa, Lukasa, Marsela, Iska, Karima Benzeme i Luke Modrića. 80 posto ispitanika je protiv eventualnog transfera Nejmara iz Pari Sen Žermena.

Podsetimo, u Madrid su ovog leta stigli Eden Azar (100 miliona), Luka Jović (60 miliona), Eder Militao (50 miliona), Ferland Mendi (48 miliona) i Rodrigo (45 miliona).

Real Madrid 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter