5
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

PAVKOV (SA DRUGE PLANETE) NE PRAŠTA: Ko je pokupio pohvale, ko je iznervirao ‘Delije’ (TVITOVI)

Objavljeno: 27.07.19 u 20:51

Fudbaleri Crvene zvezde u derbiju protiv Radničkog vode sa 1:0. Strelac gola je Pavkov.

Utakmica protiv Nišlija opravdava ulogu derbija. Oba tima imala su svoje šanse u prvih 45. minuta, a ‘vanzemaljac’ Pavkov ponovo je zatresao mrežu kada je to bilo najpotrebnije. Ovako su navijači Crvene zvezde videli prvih 45. minuta meča. 

Foto: Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Ogromno nezadovoljstvo vlada među igračima Zvezde, jer kako objasniti situaciju da Gajić, desni bek i mladi reprezentativac Srbije nije ni na klupi, da Vulić, istinski znalac ne može dobiti šansu pored Jovičića ili Bena koji su za dve klase lošiji igrači, da prvi strelac jeseni Vukanović kao i Pavkov, ne mogu igrati pored sporih i tehnički inferiornih Bena i Boaćija, da Meleg doktor fudbala mora na pozajmicu, da brzi Hajdin i Jirka moraju na pozajmicu! Hoće li neko možda da kaže da su ovi igrači koji ne igraju, zadovoljni svojim neigranjem?! A, Zvezda i dalje igra užasno sporo, jalovo, neborbeno i bez tempa!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da ne bude zabune, navijač sam Zvezde još od doba dr Pižona ali uvek pokušavam da realno gledam. U poslednjih 30-tak godina nismo imali bolji izbor igrača i lošiju igru! Milojević ima ozbiljne šanse da ugrozi dosadašnji status najlošijih trenera Zvezde, Aleksandra Jankovića, Ratka Dostanića i Save Kristića!

    0
    0
    Odgovori
  3. ПОРУЧИМО УПРАВИ ДА СЕ НЕ ШАЛИ И ДА ЈОЈ НЕ ПАДА НИ У СНУ ДА ПРОДА ПАВКОВА

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter