Već se licitira koliko bi mogao da bude odsutan sa terena.

Španija, Evropa i svet su prilično iznenađeni ubedljivim trijumfom Atletiko Madrida nad Realom u Nju Džerziju od čak 7:3, a moglo je da bude i gore po ‘kraljeve’ jer je rezultat bio 6:0 i 7:1.


Ono što je takođe negativno iznenadilo navijače Reala jeste i povreda Luke Jovića koji je u 24. minutu doživeo povredu skočnog zgloba u duelu sa golmanom Atletika Janom Oblakom.

Čuvar mreže ‘jorgandžija’ mu je leđima pao na nogu u nezgodnom položaju i srpski reprezentativac više nije mogao da nastavi utakmicu.

Ubrzo posle meča stigle su prve, ali se ograđujemo i nezvanične, informacije o povredi Jovića, a one nisu dobre prema navodima španskih medija.

Navodno je došlo do ozbiljnije kontuzije zgloba, što bi trebalo da potvrde snimci i detaljni lekarski pregledi, a ističe se da bi zbog toga mogao da odsustvuje sa terena od sedam do devet nedelja.

To bi značilo da bi propustio dobar uvodni deo sezone u španskoj Primeri i Ligi šampiona, a možda i reprezentativno okupljanje sa Srbijom i duel protiv Portugalije u Beogradu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on