1
Domaći fudbal

Foto: FK Voždovac

HAJDIN SLETEO NA ‘KROV’: Voždovac je idealna fudbalska sredina za mene!

Objavljeno: 25.07.19 u 19:09

Crvena Zvezda i Voždovac su finalizovali dogovor o kojem se pričalo proteklih dana, te je Stefan Hajdin pristigao na jednogodišnju pozajmicu među Zmajeve.

Hajdin je na samom početku razgovora za klupski sajt Voždovca istakao da je srećan što će naredni period provesti u dresu kluba iz Zaplanjske i apostrofirao da dolazi u „jednu od najzdravijih fudbalskih sredina“.

– Nekoliko klubova je pokazalo interesovanje za mene u ovom prelaznom roku, ali nakon razgovora sa Stručnim štabom Voždovca i sa Upravom kluba uvideo sam da je ovo prava fudbalska sredina za mene. Na prvom mestu volim da za saradnike imam dobre ljude, i da budem deo zdrave i poštene priče, a to će u Voždovcu biti slučaj – poručio je Hajdin

Levi bek ističe da nema sumnju da će Zmajevi ove sezone biti konkurenti za sam vrh tabele.

 – Ekipa se još uvek uigrava i to je vidljivo, prelazni rok nije gotov, tako da ne sumnjam da će u narednom periodu ekipa da se stabilizuje i da dokaže da ima potencijal za visoke domete. Novi saigrači i svi u klubu su me sjajno dočekali, i već sam sada srećan zbog dolaska na „Krov“ – rekao je Hajdin.

Hajdin će imati pravo da debituje za novi klub već u subotu, kada ekipa Voždovca gostuje Proleteru iz Novog Sada. Zbog radova na stadionu Karađorđe ova utakmica će se odigrati u Bačkoj Palanci, a početak meča zakazan je za 20 časova.

Foto: FK Voždovac

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter