0
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan

TRENER KONAS KVEJA: Partizanu nek je Bog u pomoći, nisu uspeli da nas zaplaše!

Objavljeno: 24.07.19 u 17:09

Fudbaleri Partizana danas su otputovali na megdan Konas Kvej Nomadsima. Utakmica će biti odigrana sutra sa početkom od 19.30 na stadionu ‘Bele Vue’
Pred meč je na konferenciji govorio i trener protivnika crno-belih.  Trener Konasa Endi Morison dao je zanimljivu izjavu pred duel sa Partizanom .

Kada smo došli u svlačionicu, bilo je osam tipova ispred, svi po 190 centimetara sa pištoljima, koji su gledali u naše igrače. Naši momci su se samo nasmejali, imamo opasne momke iz Mančestera i Liverpula, njih to ne dotiče nimalo. Neka je Bog u pomoći Partizanu ako pokušaju da nas zastraše – momci će umeti da im pokažu zube – ispričao je Morison.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partizan će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv pobednika dvomeča između Malatijaspora (Turska) i Olimpije iz Ljubljane (Slovenija).

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Partizan je apsolutni favorit pred duel 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konas Kvej Nomadsa. Utakmica je na programu u četvrtak od 19.30, dok je revanš nedelju dana kasnije. 

PARTIZAN

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter