0
Domaći fudbal

LAKIĆEVIĆ OTVORIO DUŠU: Nisam dobio pravu šansu u Đenovi, hvala im što su mi uslišili želju da ostanem u Italiji!

Objavljeno: 24.07.19 u 22:58

Nekadašnji fudbaler Vojvodine Ivan Lakićević ostaće u Italiji, gde će karijeru nastaviti u drugoligašu Veneciji.

Na društvenoj mreži Instagram, Lakićević se otvorenim pismom oprostio od Đenove, a tom prilikom otvorio je dušu i rekao sve što mu je na duši.

– Narednih godinu dana biću na pozajmici u Veneciji koja se takmiči u Seriji B. Došao sam u jako lepu sredinu i već od prvog dana sam lepo prihvaćen od strane igrača i ljudi iz kluba. Iako nisam dobio šansu u Đenovi, proveo sam lepih godinu dana sa sjajnim momcima i igračima. Hvala vam šsto ste me lepo prihvatili i što sam se lepo osećao. Hvala divnim ljudima koji rade u klubu, hvala predivnim navijačima za veliku podršku. Đeleo sam da ostanem u Italiji i radujem se novom početku, novom dokazivanju. Nastaviću da radim 100 posto, kao i do sada. Jer to je pravi put i ne vredi drugačije. Hvala mojoj porodici koja je moja najveća snaga, podrška i ljubav od prvog dana. Bez vas nikada ne bih došao do ovde i nikada neću prestati da se borim jer vas najviše volim. Hvala mojim dragim prijateljima zato što su pravi prijatelji. To mi je dovoljno. Ljubim vas i volim. Hvala i svim ljudima koji me prate i koji veruju u mene i to puno cenim, ja ne zaboravljam… napisao je Lakićević na Instagramu.

Lakićević je karijeru počeo u Donjem Sremu, potom je nastupao u Vojvodini za koju je odigrao 87 mečeva, a potom se prošle sezone preselio u Đenovu. Pominjala se mogućnost da će karijeru nastaviti u Partizanu, ali je Đenova na kraju odlučila da ga pozajmi Veneciji.

Đenova 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter