0
Domaći fudbal

FLEŠ IZ NIŠA: Upoređivali ga sa Ronaldom, a sada je bivši Partizanovac potpisao sa Radničkim!

Objavljeno: 24.07.19 u 16:44

Krilni napadač Filip Knežević (28) od danas je novi igrač Radničkog.

Knežević iza sebe ima bogatu karijeru na domaćoj i internacionalnoj sceni, a radi se o jednom od najbržih fudbalera u Srbiji. Karijeru je započeo u Borcu iz Čačka, da bi prethodnu sezonu proveo u izraelskom Ašdodu.

– Filip Knežević je igrao i za reprezentaciju Srbije do 21 godine. Srpski mediji su ga često zbog njegove brzine i golgeterskih sposobnosti upoređivali sa Ronaldom, navodi se na sajtu Radničkog.

Njegovim dolaskom kompletiran je sastav Radničkog za tekuću sezonu, jer je klub igrača ovog profila tražio proteklih godinu dana.

– Imajući u vidu da je domaće prvenstvo počelo, pred stručnim štabom je da uigra ekipu kako bi se ubuduće ostvario kompletni potencijal koji ovaj tim svakako ima, poručuju iz kluba. 

Kneževićevo bogato internacionalno iskustvo trebalo bi da bude od velike pomoći Radničkom u ostvarivanju zacrtanih ciljeva za ovu sezonu.

Knežević je tri sezone proveo u Partizanu, a u tom periodu većinu vremena proveo je na pozajmicama. Prvo u Radničkom iz Kragujevca, Vitoriji Gimaraeš, Borcu, a potom je nastupao za Čukarički i Vojvodinu.

Radnički Niš 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOTSPORT SAZNAJE: Šok u Nišu – Nenad Lalatović napustio Radnički!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter