0
Evropske lige

FOTO: juventus.com

ZINEDIN ZIDAN POTVRDIO: Bejl odlazi iz Reala za najkasnije za 48 sati!

Objavljeno: 21.07.19 u 10:48

Real Madrid je juče u Hjustonu odigrao prijateljsku utakmicu sa Bajernom, a u timu nije bilo Velšanina Gereta Bejla.

Jasno je sada da nekada velika zvezda ‘kraljevskog kluba’ napušta Madrid. Posle poraza od Bavaraca 3:1 to je potvrdio i sam Zinedin Zidan.

– Bejl nije nastupao na meču protiv Bajerna, jer je vrlo blizu odlaska. Klub pregovora oko njegovog transfera. Nadamo se da će se to brzo dogoditi, jer je to najbolja opcija za sve – rekao je legendarni Francuz i dodao:

– Stvari u klubu moraju da se menjaju. Jedna od njih je i odlazak Bejla. Protiv njega nemam ništa lično, već je vreme da se naprave promene. Trener je taj koji mora da rešava stvari, donosi odluke i pravi promene. Odlazak je odluka trenera, ali svakako je igrač dobro upoznat sa tom situacijom. Ono što je izvesno je da će se situacija promeniti, za 24 ili 48 sati, ali će se promeniti, i to je dobro za sve.

Geret Bejl je u Real Madrid stigao 2013. godine za 100 miliona evra. Velšanin je ovog leta dobio prebogatu ponudu iz Kine, ali nije želeo na Daleki istok…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter