1
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

‘OVO SAM OČEKIVAO’: Milošević jednim detaljem nije zadovoljan, konačno se osvrnuo na Evropu!

Objavljeno: 21.07.19 u 20:45

Trener Partizana Savo Milošević je posle trijumfa u Inđiji istakao da je njegov tim trebalo ranije da ‘zatvori’ utakmicu.

Partizan je danas pobedom otvorio novi šampionat Srbije, ali minimalnim rezultatom protiv novajlije u ligi, iako je imao nekoliko prilika da trijumfuje znatno ubedljivije.

Šef struke crno-belih je posle meča rekao da se u takvim situacijama obično nešto iskomplikuje, a da srećom po njega i Partizan, to danas nije bio slučaj.

– Manje-više ovako nešto sam i očekivao. Morali smo da „zatvorimo“ utakmicu ranije, imali smo četiri, pet sjajnih prilika da postignemo drugi gol i završimo sve. Kad to ne uradite obično se nešto iskomplikuje. Danas to nije bio slučaj. Bilo je bitno da pobedimo i tako uđemo u sezonu. Uvek je bitno pobeđivati – rekao je Milošević.

Mladi stručnjak na jučerašnjoj konferenciji nije želeo da govori o prvom evropskom protivniku, ali sada nakon odrađenog posla u Inđiji, u potpunosti može da se okrene kao velškom predstavniku Konags Kveju.

– Sad već možemo da pričamo o Velšanima i samo o njima. Čeka nas dalek put, pa povratak, potom odlazak u Ivanjicu za vikend. Te kilometraže su uvek veći problem nego same utakmice. Ne volim da kukam, ako želimo da se plasiramo u Ligu Evrope, moramo da prihvatimo ono što na čeka. A u četvrtak nas čeka isto teška utakmica, mada će i protiv Konahsa, baš kao i u Inđiji, dosta toga zavisiti od nas – podvukao je Savo Milošević.

Trener Inđije Srđan Blagojević zadovoljan je načinom na koji se njegov tim ‘isprsio’ pred renomiranim protivnikom.

– Videli smo da će nam biti potrebno dosta koncentracije i brže donošenja odluka da bismo mogli da priramo ekipama kao što je Partizan. Dobili smo jasnu sliku gde smo u ovom trenutku. Dugo nismo igrali pred ovoliko publike, to nas je sputalo, za moj ukus smo bili rezervisani, ali ne mogu momcima mnogo da zamerim. Mogli smo, možda, više kad smo imali 11 na deset, imali su šanse Banjac i Bastajić, ali ovo je bilo previše za nas – rekao je šef struke Inđije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

  1. TI JEDNIM DETALJEM NISI
    ZADOVOLJAN, A JA CELOM
    UTAKMICOM. STASEMO MI
    SA OVAKVOM IGROM. KOGA
    MI OSIM VELSANA MOZEMO
    DA POBEDIMO. SA OVOM
    IGROM

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter