4
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

DRAMA I ŠOK U ŠKOTSKOJ: Partizan neće igrati protiv Kilmarnoka, već ide u Vels!

Objavljeno: 18.07.19 u 22:41

Iako se posle prvog meča u Velsu činilo da će Kilmarnok biti rival Partizana, revanš je sve preokrenuo, pa će crno-beli ići na megdan Konahs Kveju iz Velsa.

Kilmarnok je u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope slavio trijumf na gostovanju u Velsu protiv Konahs Kveja rezultatom 2:1, ali na iznenađenje mnogih, svoj prolaz nije potvrdio u revanšu na svom terenu.

Umesto očekivanog trijumfa, Škoti su dozvolili veliko iznenađenje i poraz od velškog predstavnika rezultatom 2:0. Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, a prvi gol za Konahs postigao je Moris u 50. minutu.

Nada Velšana porasla je u 79. minutu kada je Findlaj dobio direktan crveni karton, a Konahs penal koji je u gol za prolaz pretvorio Vilde.

Na taj način Kilmarnok je eliminisan, iako je do kraja meča i velški tim ostao sa igračem manje, Vigneir je dobio drugi žuti karton i neće igrati u prvom meču protiv Partizana.

Tako će crno-beli morati da menjaju destinaciju i umesto Škotske, putovaće u Vels. Prvi meč igraće se 25. jula, a revanš 1. avgusta u Beogradu.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

    • KO TO KAZE. PA I ZVEZDA
      IMA VELIK BROJ KIKSEVA
      OD AMATERA. GARAGANI
      SAD VAM JE LAKO. IMATE
      PUNE DZAKOVE, I LAKO JE
      DA KOKODACITE !!

      0
      0
      Odgovori
    • TRTA IKONA SEVERA AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH PAKISTANCI ALZIRSKI GANCI AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH DA STOJITE MIRNO BRE KADA UZIMATE U SVOJA NEDOSTOJNA USTA GRANDE PARTIZAN!

      0
      0
      Odgovori
  1. IMA BOGA. NIKAD LAKSE
    PUTOVANJE. E SAD I BEZ
    SAVU I BEZ UPRAVU MOZE
    I MORA SE DALJE !!! ALI
    TREBA TRI POJACANJA ALI
    PRAVA NE KAO SAD.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter