0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRVI PUT U ISTORIJI: Zvezda uručila besplatne sezonske za osobe sa invaliditetom (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.19 u 11:12

Na početku nove sezone FK Crvena zvezda je još jednom pokazala da se ophodi sa poštovanjem prema svakom navijaču.

Po prvi put u našoj istoriji, najverniji navijači sa invaliditetom su dobili specijalne besplatne sezonske karte koje će im važiti za sve utakmice u sezoni 2019/20.

Zvezda je u prethodnim sezonama koje su dovele do toga da 45 osoba sa invaliditetom dobije besplatne sezonske karte, koje im je uoči utakmice sa Suduvom uručio predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović. Predsednik Mijailović se lično zahvalio na podršci svim vernim navijačima sa invaliditetom i naglasio da je svaki navijač pođednako bitan i da klub treba da prati potrebe svakoga od njih.

Zvezda se zahvalila svim pojedincima koji su učestvovali u dolasku na utakmice u prethodnim sezonama, kao i sledećim udruženjima: Klinici za rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” u Beogradu, Savezu distrofičara Srbije – predstavništvo u Užicu, Udruženju distrofičara Niš, Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju i protetiku Beograd, Nacionalnom Sportskom savezu slepih i slabovidih Beograd, Mobilnosti Makedonija i Udruženju paraplegičara i kvadriplegičara Užice.

Osobama sa posebnim potrebama obezbeđen je prilaz sa istočne strane stadiona “Rajko Mitić” kao i 82 specijalna mesta sa kojih mogu da posmatraju sve utakmice crveno-belih u ovoj sezoni.

Ulaz je na kapiji broj 19 i obezbeđeno je i 10 parking mesta za vozila kojima dolaze na utakmicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter