0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JOVIČIĆ: Gobeljić je startovao u žaru borbe! Savić na Kipru da ponovi uspehe iz Zvezde, biranim rečima o Kuzmiću i Mihajloviću!

Objavljeno: 16.07.19 u 23:40

Crvena zvezda je slavila sa 2:1 u revanšu protiv Suduve i zakazala je megdan sa Helsinkijem u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Branko Jovičić je nakon meča stao pred novinare i izneo svoje viđenje meča.

– Najbitnije u ovom trenutku jeste da smo prošli dalje. Otvorili smo utakmicu na najbolji način. Od 60. minuta ostali smo sa igračem manje. Desio se taj nesrećan događaj na terenu. Ono što bih želeo da kažem u ‘Gobeljino ime’ da mi je puno žao i izvinim se svima u njegovo ime. Nije mu to bila namera, sve se to dešavalo u žaru borbe. Izvinjavam se njihovoj ekipi i Slavickasu – počeo je Jovičić.

On je potom uporedio dvomeč sa Suduvom iz ove i prošle godine.

– Prošle godine je bilo drugačije. Imali smo 3:0 na ‘Marakani’ išli smo sa tri gola prednosti. Ove godine smo iz Litvanije došli bez datog gola. Postojala je doza pritiska da smo bili ravnopravni na terenu mnogo bismo lakše priveli meč kraju. Imali smo šanse da postignemo više golova, analiziraćemo meč i spremiti se za narednu sezonu – poručio je Zvezdin fudbaler.

Čini se da nema Crvena zvezda sreće, neke lopte ne žele u gol.

– Ako možemo da biramo, bolje je da ne ulaze sada, a da ulaze u nastavku kvalifikacija. Svaki početak je težak. Najteže je ponoviti uspeh od prethodne sezone. Idemo korak po korak, spremaćemo se i daćemo sve od sebe da opravdamo očekivanja.

Zvezdin vezista je potom prokomentarisao i učinak Boaćija u današnjoj utakmici.

– Svakom napadaču daje na samopouzdanju kada postiže golove. Nadam se da će i u nastavku kvalifikacija da nastavi tako – ističe Jovičić.

Potom je otkrio šta je Milojević rekao Zvezdinim fudbalerima nakon meča.

– Čestitao nam je i sutra imamo trening oporavka i analiziraćemo utakmicu – rekao je vezista.

On je istakao da raduje što je u toku odmora poseta na stadionu bila velika i što nije izostala gromoglasna podrška na meču.

Jovičić je večerašnju pobedu posvetio Mihajloviću i Kuzmiću.

– To su izuzetni sportisti. Obojica su obeležila Zvezdu. Kuzmić je član košarkaškog kluba. Pružam im iskrenu podršku svih nas u Zvezdi.

Crvena zvezda dobila je rivala u narednoj rundi, reč je o finskom Helsinkiju.

– Nismo puno razmišljali o njima, nismo ih gledali. Od sutra ćemo se polako okrenuti analizi te utakmice.

Neizostavan bio je i Vujadin Savić.

– Želim mu puno sreće u novom klubu. On je bio pravi vođa, puno je pomagao novajlijama. Nadam se da će na Kipru ponoviti uspehe kakve je imao u Zvezdi.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ Darko Noveski

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter