0
Evrokupovi

FOTO: FK Čukarički

VESELINOVIĆ PORUČIO IZ JEREVANA: Zaboravili smo sve što se desilo na Brdu

Objavljeno: 15.07.19 u 17:45

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović izjavio je u Jerevanu pred revanš protiv Banantsa da će njegov tim igrati kao da je u prvom meču bilo 0:0.

Tim sa Banovog brda bio je u mnogo bolji rival u prvom meču na svom stadionu i slavio je sa 3:0 protiv jermenskog kluba.

– Doputovali smo u grad fudbala i primetio bih da skoro svi ovdašnji timovi imaju naše igrače, što je dokaz da poštuju naš fudbal. Rekao sam i pre prve utakmice da sam već imao kontakt sa narodom Jermenije i da mi je drago što smo sada ovde.

– Očekujemo kvalitetnu utakmicu. Apsolutno smo zaboravili sve što se desilo na Brdu, kao što sam i rekao ovaj dvomeč biće rešen u Jerevanu i tako se pripremamo. To su i igrači prihvatili, a u analizi prethodne utakmice i pored dobrog rezultata primetili smo da je bilo par detalja koji su mogli da budu nepovoljni po nas. Sutra meč počinjemo sa 0:0 i nadamo se dobrom ishodu.

U Jerevanu je prilično sparno, uz temperaturu od oko 35 stepena.

– Imamo mladu ekipu bez međunarodnog iskustva, ali to je bio slučaj i pre prvog meča. Na nama je bilo kao i pre tog duela da ih dobro pripremimo i osvežimo i nadam se da ova tropska temperatuta neće uticati na nas sutra.

– Svaka ekipa koja sebe poštuje mora da reaguje. Očekujem da će protivnil biti motivisan i da će pokušati da nametne svoj stil igre. Mi nemamo razloga da nešto posebno menjamo u svojoj igri, uz neke sitne detalje. Svesni smo da imaju opasne igtače koji mogu da nas ugroze i ne potcenjujemo ih.

FOTO: HOTSPORT

Šta će biti presudno?

– Moramo da budemo koncentrisani na igru i da ne razmišljamo o rezultata. Od igrača tražim da budu maksimalno koncentrisani i motivisani.

Da li je pobeda bitna i zbog srpskog koeficijenta?

– Kao što sam već rekao igraćemo za sebe i svoj klub, a ukoliko uradimo nešto dobro za naš fudbal biće nam drago. Taj koeficijent može da varira, a u fudbalu su važne samo dve reči ovde i sada. Mi uvek idemo na pobedu, ali moram da nagladim da svaki protivnik zaslužuje maksimalnu pažnju.

Za HotSport iz Jerevana – Nemanja Lazić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter