0
Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ‘ZMAJEVA’: Bivši igrač Votforda, Fluminensea i Granade sleteo na krov!

Objavljeno: 15.07.19 u 15:14

Pred sam početak prvenstva FK Voždovac dobio je još jedno veliko pojačanje.

Novi „Zmaj“ danas je zvanično postao igrač sredine terena, Strahinja Karišić, koji iako ima 22 godine ima iskustvo igranja u Španiji, Engleskoj i Brazilu.

Karišić je nakon Rada u kojem je prošao omladinsku školu, bio član španskog prvoligaša, Granade, zatim Votforda, a na kratko je bio pozamljen i brazilskom Fluminenseu. Protekle sezone igrao je za Teleoptik kao pozajmljen igrač Partizana. Karišić je takođe nastupao i za mlađe nacionalne selekcije naše zemlje.

Karišić ne skriva zadovoljstvo dolaskom na „Krov“ i apostrofira odličnu organizovanost unutar samog kluba.

– Sa obzirom na to da imam iskustvo igranja u inostranstvu mogu reći da Voždovac ne zaostaje za velikim klubovima po pitanju organizacije i funkcionisanja kluba i to me čini jako ponosnim što sam postao deo ovog sjajnog kluba. U proteklih nekoliko sezona pokazalo se da je Voždovac klub u kojem igrač može da napreduje u svim segmentima, i da za to ima sve uslove. Na meni je da radim vredno i da doprinesem tome da klub napravi rezultate koje svi navijači očekuju, a to je sam vrh tabele.

Karišiću je atmosfera na „Krovu“ već dobro poznata jer je sa ekipom Voždovca prošao kompletne letnje pripreme, i čekalo se samo da se i papirološki ozvaniči njegov dolazak među Zmajeve.

– Imam tu privilegiju da radim sa izuzetnom grupom momaka, kao i sa Stručnim štabom koji može da izvuče najbolje iz nas, tako da nemam sumnju da je pred nama sjajna sezona. Jedva čekam petak i početak prvenstva.

Navijači Voždovca imaće priliku da Karišića i ostale Zmajeve vide na delu već ovog petka kada Voždovac na svom stadionu otvara novu sezonu u Linglong Superligi utakmicom protiv novopečenog superligaša, TSC iz Bačke Topole. Utakmica počinje u 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter