0
Domaći fudbal

RODIĆ ZA HS: Zvezda zna da se nosi sa ulogom favorita, pobedićemo Suduvu!

Objavljeno: 15.07.19 u 10:44

Sprovešćemo taktiku u delo na terenu, a golovi će doći kao nagrada dobre igre – jasan je defanzivac šampiona Srbije.

Jedna od bitnih karika u odbrani Crvene zvezde je Milan Rodić, on je protekle dve sezone imao odličan učinak, pred revanš sa Suduvom defanzivac je izneo svoja očekivanja u razgovoru za HotSport. Potencijalni reprezentativac Srbije i član ekipe na SP u Rusiji očekuje bolje izdanje šampiona Srbije nego u prvom meču u Litvaniji.

– Uvek su prve utakmice posle priprema teške. Radili smo dobro u Austriji i siguran sam da ćemo ući u pravi ritam. Na ‘Marakani’ pred našim navijačima pružićemo maksimum i nadam se da ćemo se plasirati u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona – poručuje za HotSport Milan Rodić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Uloga favorita ponekad zna da bude opterećenje?

Favoriti smo u ovom okršaju i to treba da pokažemo na terenu. Siguran sam da će trener Milojević odraditi dobro analizu, a na nama je da sprovedemo taktiku u delo na terenu.

Nedostajala je dobra završnica u Marijanpolju?

– Imamo sjajne igrače u ofanzivi, a samo je pitanje u kom trenutku će da dođu golovi kao plod našeg dobrog rada.

Na kraju, postoji li opcija da u narednom periodu dođe do rastanka sa Zvezdom?

Što se ponuda tiče ne znam ništa i od tih priča me ‘štiti’ moj agent. Ja sam igrač Zvezde i ovde se osećam kao kod kuće. Uvek dajem svoj maksimum na terenu i nadam se da ćemo i ove godine igrati u grupnoj fazi Lige šampiona – poručio je Rodić na kraju razgovora za HotSport.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idemooo! @djokernole

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter