11
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ PRED SUDUVU: ‘Najviše me brine to što izlazimo iz pripremnog perioda’!

Objavljeno: 15.07.19 u 12:28

U utorak od 20.45 Crvena zvezda na stadionu Rajko Mitić dočekuje Suduvu.

Nakon prvog meča u kome je Zvezda imala više od igre, ali je nedostajala realizacija Vladan Milojević se nada da će ovog puta uz kvalitet i fortuna biti naklonjena Zvezdi.

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ Mirko Marković)

– Očekuje nas revanš protiv nezgodne ekipe, to se pokazalo u Litvaniji. Dobro su organizovani, znaju šta hoće, radi se o timu koja je dominantna u Litvaniji. Imaju dugo igrače na okupu. Njihovo prvenstvo je u toku i na vrhuncu su forme. Odigrali smo dobro, nedostajala je završnica. Dobro se poznajemo i tu nema nikakvih iznenađenja. Pozvao bih naše navijače da dođu i pomognu nam na novom početku. Nadam se da ćemo biti pravi – počeo je Milojević svoje izaganje u pres centru stadiona ‘Rajko Mitić‘.

Milojević se potom okrenuo detaljnijoj analizi Suduve.

– Bez obzira na sve, treba da znamo da ima dosta dobrih ekipa, a Suduva ima igrače iz bivše Jugoslavije i njihove karijere su zapažene. Imaju najbolje domaće igrače, a naš je problem što izlazimo iz pripremnog perioda. To me najviše brine, pošto su jake takmičarske utakmice bitne, spremaćemo se za ovaj izazov – poručuje Milojević.

Milojević je svestan problema sa realizacijom.

Da je dobra realizacija možda bi nešto drugo bilo problem. Najbolje je da iz dva šuta damo dva gola, a sve je to zbog ritma u koji igrači ulaze polako posle priprema. Sigurno, preterano nisam zadovoljan i kada se nešto napravi može bolje. Ne znamo koliki nam je limit. Bilo je dobrih stvari u igri, a ja se nadam da ćemo biti sve bolji. Pojačanja nisu prošla kroz pripreme ali sep olako integrišu u naš sistem i očekujem da nam brzo pomognu – poručuje trener Zvezde.

Milojević nije želeo da otkriva da li će promeniti nešto u odnosu na prvu utakmicu, poručio je da ćemo sastav videti sutra. Takođe, šef stručnog štaba Vladan Milojević je potvrdio da nema kadrovskih problema.

0
0

11 Komentara

    • Bravo za komentar pod “Ja”! Tek će armija slepih da vidi i poveruje ko je Milojević, kada ispadnemo do kraja kvalifikacija! Ovo njegovo slepačko tvrdoglavo inaćenje sa forsiranjem afričkih “kapitalaca” Benom i Boaćijem, će mu se obiti o glavu! Pogodiće ga kao iz praćke a kada padne sa 10 hiljada metara, pad će biti koban za “trenera godine”! Osetiće se meatlni ukus promašenosti na usnama onih slepaca koji u “treneru godine” vide trenerskog maga!

      0
      0
      Odgovori
  1. Mene je odavno prestao da brine Milojević, onog trenutka kada sam shvatio da on u stvari ne zna ništa! Dovoljan pokazatelj su mi hit komedija od igara Zvezde u grupnoj fazi LŠ, igre Zvezde na proleće u SLS i igra Zvezde u finalu kupa! Zamislite da ovakve gluposti uoči revanša kod kuće izjavi Erik ten Hag, trener Ajaksa i da sebi pravi ovakvu odstupnicu! Ova konferencija za štampu je pokazala svu nesigurnost u sebe “trenera godine” i učvrstila me u uverenju da nemamo šta očekivati u kvalifikacijama!

    0
    0
    Odgovori
    • Evo bota na zadatku, normalno uvek se pojavi . Jedi taj sendvic botu, ne znas nista novo da smislis samo menjas nikove i pises jedne te iste copy paste komentare.Ti i nemas sta da ocekujes u kvalifikacijama ti si grobar.

      0
      0
      Odgovori
  2. Nemamo igru vec duze vreme, pored Marina u timu mi ne igramo nista nemamo jos jednog krstwnog fudbalera. A i da su omladinci pa i njih bi ja uigro za 7 meseci

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo da pozdravim dezurnog bota koji menja nikove a isti rukopis,a mozda ce biti na ovoj stranici , nadam se da uzivas u sendvicu.Dok ti ne presedne

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo da pozdravim dezurnog bota koji menja nikove a isti rukopis,a mozda ce biti na ovoj stranici , nadam se da uzivas u sendvicu.Dok ti ne presedne

    0
    0
    Odgovori
    • Баш си злонамјеран. Руку дајем и да навијаш против Ђоковића што је стварно твој и теби сличним велики проблем на коме би требао (ли) порадити!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Ja prvi ne pratim više Đokovića niti me interesuje otkada je počeo da se preserava i daje podršku hrvatskim sportistima. On ili neko njegov nisu izbjegli iz Hrvatske posle tzv. oluje, niti je neko njegov stradao u logorima Jasenovac, Jastrebarsko, Pag, i desetinama drugih, ili po jamama u Dalmaciji i zapadnoj Hercegovini! Trebalo bi da ima malo više nacionalnog dostojanstva!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter