0
Evropske lige

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

KASILJAS NAŠAO NOVI POSAO, SPREMA SE I IBRA:Iker uz Porto, a Ibrahimović…

Objavljeno: 15.07.19 u 13:19

Iker Kasiljas je želeo da nastavi igračku karijeru, ali sada sa sigurnošću možemo reći da se Kasiljas neće vraćati na teren. U svom stilu i Ibrahimović je najavio da razmišlja o novom poslu!

Porto je pokazao veličinu na najbolji mogući način. Nakon iznenadnog infakrta koji je doživeo Iker kasiljas nisu mu zatvorili vrata kluba, već će od naredne sezone raditi kao tim-menadžer. Njegovo novo zaduženje je komunikacija između tima i uprave. Na taj način ostaće u fudbalu, a takođe se i potpuno oporaviti od srčanog udara.

Još jedan velikan razmišlja o budućim planovima. Reč je Zlatanu Ibrahimoviću. Njegova igračka karijera bliži se kraju, ali to ne znači da nema spreman plan B.

Želim da se vratim u Ajaks i budem direktor kluba. Radiću to bolje od ovih što su sada tamo – u svom stilu je rekao Šveđanin, prozivajući Edvina Van der Sara i Marka Overmarsa koji su napravili sjajan posao za „Kopljanicima“ u proteklih nekoliko godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter