0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

EMOTIVNA MIHINA OBJAVA: Ponestalo mi je suza, spreman sam da se borim!

Objavljeno: 15.07.19 u 10:18

Fudbalski svet je stao na trenutak kada je Siniša Mihajlović objavio da boluje od leukemije.
Siniša Mihajlović je na konferenciji za medije otvorio dušu i rekao da boluje od leukemije, a potom su usledile poruke podrške koje su ujedinile planetu. Mihajlović je ponovo osetio potrebu da se obrati kroz kolumnu u ‘Gazeta dello Sportu‘. On je kroz redove u renomiranom italijanskom mediju zahvalio na nesebičnoj podršci. 

-Postoje trenuci kada se borite protiv teškog protivnika ili se suočite sa problemom koji je teško prebroditi. Sada proživljavam takav trenutak, ali imam sreće jer znam da nisam sam. Otkrio sam da imam ogromnu podršku. U ovim danima primio sam more poruka solidarnosti i pozitivne energije koje su mi dale neverovatnu sigurnost i vollju da pobedim u borbi protiv leukemije – počeo je Mihajlović

Mihajlović je potom napisao da je dobio na hiljade poruka podrške.

– Uveravam vam da sam ih sve pročitao, jednu za drugom. Jer je svaki predstavljao poruku koja je dirnula moje srce. Iza mene su teški dani i izvinjavam se ako nisam odgovorio svima ali sam zahvalan svakome od vas. Ja odgovaram sada, zahvaljujući Gazeta delo sportu koji mi je ljubazno dao ovaj prostor da vam se obratim – poručio je Mihajlović.

Hvala vam što ste mi pružili podršku. Od predsednika klubova gde sam igrao ili bio trener, kao i oni sa kojima nikada nisam radio. Hvala na ukazanom poštovanju i naklonosti. Zahvaljujem bivšim saigračima, protivnicima, današnjim fudbalerima koje treniram, ali i onima koje nikada nisam trenirao, jer su mi pružili podršku i hvala navijačima ‘mojih’ timova i onima s kojima sam se suočio dok sam nosio dres drugog tima. Mnogi od onih koji su mi na terenu zviždali ovaj put su me ohrabrivali i slali mi poruke podrške. Zahvaljujući prijateljima tokom karijere supoznao sam mnoge gradove, ali takođe i zahvaljujem onima koji me cene zbog toga šta jesam. Od predsednika država, do deteta koje mi je poslalo pismo u kome je nacrtalo osmeh, svi ste važni! Hvala, hvala, hvala! Ponestalo mi je suza, spreman sam za borbu, vidimo se uskoro – napisao je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter