0
Domaći fudbal

ČUKARIČKI PUTUJE U JEREVAN: Tedić: Njihove izjave biće nam motiv! Vidosavljević: O Moldeu tek u sredu!

Objavljeno: 15.07.19 u 09:04

Fudbaleri Čukaričkog otputovali su za Jerevan gde će sutra odigrati revanš meč protiv Banantsa.

Podsetimo, srpski predstavnik je u prvom meču na Banovom Brdu pobedio sa 3:0, a dva pogotka postigao je Slobodan Tedić. Vremenske prilike biće nešto drugačije jer će fudbalere Čukaričkog sačekati temperatura od preko 35 stepeni.

U jerevan idemo da pobedimo. Dobar rezultat smo napravili na našem terenu, ali imamo motiv da budemo još bolji. Moraćemo da se priviknemo na temperaturu i zbog toga idemo dan ranije. Imamo vremena da se pripremimo za sutrašnji meč.

Čukarički je odigrao gotovo pa savršen meč prethodne nedelje na Banovom Brdu.

– Na našem terenu smo igrali ofanzivno, baš kako trener to od nas traži. Mislim da je takva igra lepa za oko. Tamo se takodje nećemo braniti. Oni su posle prvog meča davali izjave da će nas pobediti i da će proći dalje, i to će nam biti dodatni motiv da budemo još bolji i pobedimo – zaključak je Tedića

Golobradi Milutin Vidosavljević je u prvom poluvremenu bio nerešiva enigma za fudbalere Banantsa, ipak, izostala je realizacija.

– U Beogradu je odigrano samo prvo poluvrme ovog dvomeča. Sada idemo tamo na drugi deo i nadamo se pobedi u Jermeniji. Puni smo energije, ne volimo da igramo defanzivno, idemo tamo da napadamo i igramo kao na Brdu. Nisam bio dobro koncentrisan tokom prvog duela u završnici napada. Gledao sam snimke i sigurno je da ću raditi na tome da popravim neke stvari.

Fudbaleri Čukaričkog ne razmišljaju o narednom protivniku.

– Tek kad prodjemo Banants, onda ćemo razmišljati o narednim utakmicama i gledati Molde, poručio je Vidosavljević

Na putu za Jerevan Nemanja Lazić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter