3
Domaći fudbal

POBEDIĆEŠ ZA NAS, MI SMO PORODICA: Evo šta je Albanac i kapiten Bolonje poručio Mihi…

Objavljeno: 14.07.19 u 09:20

Fudbalski svet je potrešen posle vesti da srpski stručnjak Siniša Mihajlović boluje od leukemije, a evo šta kažu njegovi igrači…

Jedan od novinara ‘Korijere delo sport’ želeo je da bude brži od samog Siniše koji ovu tešku vest nije želeo da krije. Tako su za bolest Siniše Mihajlovića igrači Bolonje čuli preko medija. Ubrzo je stigla podrška tima, a u njegovo ime treneru se obratio kapiten Blerim Džemaili.

– Trener će dobiti ovu bitku i zbog nas, jer smo porodica. Ono što nam je dao u poslednjih šest meseci retko koji trener može da uradi, posebno u tako kratkom vremenu. Znamo kakva je osoba, koliko je jak i probaćemo da mu prenesemo našu snagu. Ne možemo da dočekamo da se vrati – počeo je Džemaili, Švajcarac albanskog porekla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad sam saznao plakao sam danima. Ali to nisu bile suze straha. Poštujem ovu bolest. I suočiću se s njom. Ispršenih grudi. Gledaću je u oči. Kao što sam uvek radio… – rekao je Mihajlović i odmah nastavio: – Ne mogu da dočekam da odem u bolnicu i da počnem da se borim. Agresivna je bolest, ali može da se pobedi. Objasnio sam i mojim igračima, svima su bile suze u očima. Objasnio sam im da moramo da napadamo i da idemo po pobedu. Ako budemo samo sedeli i probali da se branimo, odmah ćemo biti nokautirani. Moram da koristim i moje taktike u ovoj borbi i nemam nikakvu dilemu da ću pobediti! Pobediću za svoju porodicu, za svoju decu, za sve koji me vole – poručio je Mihajlović . 🙏

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

On je potvrdio da je tim bio u šoku, ali da su se sirili posle razgovora sa njim.

– Iskreno, bio je to šok jutros, ali kada smo razgovarali s njim shvatili smo da moramo da nastavimo da radimo ovako, jer će on biti sa nama veoma uskoro – rekao je Džemaili i dodao:

– Siniša nam je rekao da radimo s osmehom i probaćemo da to uradimo tačno onako kako je tražio. Pokazao nam je put, pratili smo ga tokom poslednjih šest meseci, on je lider koji nas može odvesti do naših ciljeva… Bliski smo sa njim. Mihajlović nam je kao otac. Borićemo se za njega kao što se i on bori za nas – poručio je Švajcarac.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter