7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ MENJA TAKTIKU: Litvance ruši sa dva napadača!

Objavljeno: 14.07.19 u 12:40

Opcija je u razmatranju, a odluka će biti doneta u ponedeljak posle poslednjeg treninga na pomoćnom terenu stadiona ‘Rajko Mitić’.

Odradili su igrači Crvene zvezde sa manjom minutažom test sa Zvezdarom dva puta po 30 minuta i pobedili golovima Lorenca Ebisilija. Holanđanin nije licenciran za Suduvu, a trener Vladan Milojević već kuje taktiku za megdan u utorak i postoji opcija da se Litvanci napadnu sa dva klasična špica.

Ipak, pošto nema razloga za jurnjavu, već stroljivo pronaći način da se otključa „brava“ i izgleda da će Ričmonda Boaćija u revanšu od starta zameniti Milan Pavkov.

Ljubimac „Delija“ je i prošle sezone rešvao mečeve u Evropi svojim ulaskom, a snagom i skokom srušio je na startu letonski Spartaks tako da navijači priželjkuju reprizu. Ostaju još dva dana da se sklopi mozaik, ali nema dileme da će crveno-beli od starta napasti Suduvu nošeni podrškom navijača sa tribina.

Ako se Vladan Milojević odluči da napadne sa dva napadača, to znači da bi se Branko Jovičić ili Dušan Jovančić preselili na klupu, a šansu pored Pavkova dobio Ričmond Boaći. Svojih pet minuta bi po prvi put na klupi sačekao i Portugalac Tomane.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

7 Komentara

  1. Nije se osmelio, jer je on rođeni kukavica, već na njega vrše pritisak oni koji su ga doveli, ali mislim da je to ovoga puta malo kasno! Sa ovakvom Zvezdom kakva je izašla iz priprema u Austriji. teško ćemo nešto pozitivno postići u kvalifikacijama!

    0
    0
    Odgovori
    • Nije se osmelio, jer je on rođeni kukavica, već na njega vrše pritisak oni koji su ga doveli, ali mislim da je to ovoga puta malo kasno! Sa ovakvom Zvezdom kakva je izašla iz priprema u Austriji. teško ćemo nešto pozitivno postići u kvalifikacijama!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter