2
Domaći fudbal

VELIKI BORAC: Mihajlović ne odustaje od fudbala, ostaje na klupi Bolonje!

Objavljeno: 13.07.19 u 17:20

Siniša Mihajlović je danas obavestio javnost da boluje od leukemije.

U emotivnoj konferenciji za medije koja je održana danas na stadionu Bolonje pred brojne novinare izašao je Siniša Mihajlović. On  je obavestio javnost da boluje od leukemije. Mnogi mediji preneli su da će zbog bolesti napustiti klupu, ipak, Football-italia.net je naveo da to neće biti slučaj.

Mihajlović je na konferenciji izneo uverenje da će tokom borbe sa ovom opakom bolešću nastaviti da radi kao trener u Bolonji, prenosi specijalizovani fudbalski portal.

0
0

2 Komentara

  1. ..voleo bih da si u pravu za tih 90% izlecivosti, ali, nije tako, posto znam, takodje pricam iz „LICNOG ISKUSTVA“, TA PROKLETA BOLEST, zvana leukemija mi je RAZORILA PORODICU, najblizeg krvnog ‘srodnika’mi je ‘odnela’ zauvek, mada….Mihi zelim svu srecu ovog sveta i da bude u tih ..% koji su je pobedili.

    0
    0
    Odgovori
  2. Leukemija je danas u 90 posto slucajeva izleciva bolest,ima nade, velike nade za Mihu i bitno je da je otkrivena bolest na vreme.Uz specificnu ishranu koju propisu lekari i udarne doze lekova bolest se ubrzo savlada a posle toga sledi duzi period uzmanja lekova nizih doza iz preventive.
    U Americi i Kanadi je to gotovo potpuno savladiva bolet ,pa Miha i to treba imati u vidu. Iz mog licnog okruzenja su troje ljudi nedavno dobili tu bolest i svi su dobro, u fazi su potpunog ozdravljanja. Ovo pisem i kao info ali i kao podrsku nasem Mihi kojem zelim brz oporavak.Dobro bi bilo da u prvih par meseci smanji sve aktivnosti i posveti se oporavku postujuci sve preporuke lekara. Puno zdravlja majstoru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter