0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

TUŽNA VEST: Siniša Mihajlović zbog teške bolesti napušta Bolonju!

Objavljeno: 13.07.19 u 09:10

‘Korijere delo Sport’ izneo je danas šokantnu vest vezanu za našeg trenera Sinišu Mihajlovića, koji će po svemu sudeći napustiti kormilo Bolonje.

Miho, legendo, izdrži! Tužna vest stiže iz Italije. Srpski stručnjak Siniša Mihajlović moraće da napusti klupu Bolonje. Na to je uticao izveštaj lekara, naš trener je teško bolestan.

Nije precizirano o kakvoj bolesti se radi, a da nije dobro govori to da su mu doktori prepisali agresivnu terapiju i da neće biti u mogućnosti da obavlja funkciju trenera. Siniša Mihajlović bi trebalo danas da se oglasi javnosti na vanrednoj konferenciji za novinare.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je zimus preuzeo Bolonju od Filipa Inzagija i za kratko vreme od tima koji se bori za opstanak napravio ekipu koja se našla u sredini tabele. Na kraju sezone produžio je ugovor i počeo da pravi tim za narednu sezonu, ali…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Savićević #Mihajlović #StellaRosa #CrvenaZvezda #Napoli #HotSport #ChampionsLeague

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Siniša Mihajlović je napunio 50 godina, a u igračkoj karijeri traga je ostavio noseći dres Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera. Trenersku karijeru počeo je kao pomoćnik Roberta Manćinija na klupi Intera, a kasnije je samostalno vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan i Torino. Bio je selektor Srbije u periodu od 2012. do 2013. godine.

Miho, HotSport ti želi brz oporavak i najvažniju pobedu u živtou!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter