0
Domaći fudbal

FOTO: AL HILAL FC

MILOŠ DEGENEK: Moja ljubav prema Zvezdi nije sporna, ali…

Objavljeno: 12.07.19 u 17:49

Navijači Crvene zvezde žele Miloša Degeneka nazad, niz pohvala na račun australijskog defanzivca izneo je sportski direktor Mitar Mrkela.

Saudijski mediji danas su kontaktirali Miloša Degeneka u želji da saznaju da li se iz Al Hilala seli u Crvenu zvezdu. Pouzdani štoper se prvo zahvalio čelnicima crveno-belih.

– Hvala na lepim rečima. Drago mi je što to čujem. Lep je osećaj kada shvatiš da si na ključne ljude u klubu ostavio takav utisak. To mi kao igraču mnogo znači. Ljudi me tamo očigledno cene. Potrudiću se da ne pokvarim utisak tako što ću ostati profesionalac i dobar čovek što je još važnije – rekao je Degenek, a preneo je ‘Informer’.

Povratak u Crvenu zvezdu ipak nije realan, bar tako kaže štoper Al Hilala.

– Vidim šta navijači pišu, vidim da žele da se vratim u Crvenu zvezdu. Ali to nije tako lako. Moralo bi mnogo toga da se poklopi. Moja ljubav prema Crvenoj zvezdi nije sporna. Obožavam taj klub. Ali sa druge strane imam i ugovor ovde i moram da ga poštujem – zaključio je Miloš Degenek.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter