8
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SANTANA ŽANDER: Zvezda je dovela napadača, nisam levi bek!

Objavljeno: 11.07.19 u 13:42

Crvena zvezda je danas predstavila Brazilca Žandera Santanu, a on je iznenadio medije kada je otkrio svoju pravu poziciju.

Žander Santana je stigao sa Kipara kao levi bek, a izgleda da je Crvena zvezda dobila napadača, bar on tako tvrdi.

– Ja sam centarfor, ali u Apolonu sam igrao levog beka i mogu da igram više pozicija – poručio je Žander.

Brazilac je istakao da je spreman da zaigra u crveno-belom dresu.

– Veoma sam srećan što sam došao u ovaj klub. Svestan sam njegove veličine i važnosti ovog dresa, to su bile moje prve impresije kada sam gledao utakmice u Ligi šampiona. Svestan sam da imamo dobar tim i da treba da uradimo dobar posao. Ali znamo i da je put dug i da imamo mnogo prepreka na tom putu. Osećam se jako spremnim, otkad sam stigao, treninzi su bili veoma intenzivni, odlično sam primljen u klub i osećam se veoma spremnim i jedva čekam da nosim dres Zvezde.

O dolasku u Beograd i Crvenu zvezdu se konsultovao sa Sašom Markovićem, saigračom iz Apolona i momkom koji je nosio dres OFK Beograda i Partizana.

– Poznajem Sašu Markovića, sjajan je igrač, bliski smo prijatelji i pre dolaska u Beograd konsultovao sam se sa njim. Rekao mi je da je Zvezda odličan izbor i tek onda sam shvatio veličinu kluba u koji dolazim. Dugo poznajem i Tomanea, igrali smo u Tondeli zajedno. Radi se o sjajnom fudbaleru i siguran sam da će dati doprinos na putu do novih uspeha – istakao je Žander.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

8 Komentara

  1. Pa ove nase iz zvezde inace redare i cepace karata sto rade prelazne rokove treba pod hitno u bolnicu,jer inace mogu i mene da presretnu na ulici i dovedu kao golmana.ovih dana ne izlazite iz kuce.

    0
    0
    Odgovori
  2. Znate onaj oksimoron (duhovita glupost) “tajni agent preobučen u kauboja, koji se predstavlja kao menadžer varijetske trupe sa jednog vasionskog broda, kojim upravlja komičar odeven kao policajac”, e to me podseća na dugo očekivanog levog beka Žandera koji je u stvari napadač! Ha.ha.ha! Posle ovakvog idiotluka ova ineresna grupa koja vodi Zvezdu očekuje gledaoce na tribinama u revanšu protiv Suduve, tima koji je na nivou Metalca i Bežanije, iz PLS!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kaže izvesni 31-nogodišnji brazilski “kapitalac” Santana Žandar za sebe da on nije levi bek nego napadač a ovi genijalci koji vode Zvezdu su ga doveli kao levog beka?! Zar neko telo FSS, kao npr. Komisija za hitna pitanja ne bi trebala da reaguje i stave ove koji vode Zvezdu pod kontrolu i oduzme im licence za rad u fudbalu, jer očigledno je da su izgubili kontrolu i donose nerazumljive odluke opasne po Zvezdu i srpski fudbal! Pomešali su žabe i babe!

    0
    0
    Odgovori
    • Истина, како нам раде скаути, ако их уопште и имамо .
      Питали су недавно Мркелу , колико имамо скаута рек’о човек 4 и то је за наш клуб довољан број. Хтео сам да заплачем, колико су ретардирани и који су лопови .
      Страшно , овај момак им се искењао на промоцији кад је рекао да је шпиц . А Мркела каже леви бек на промоцији .

      0
      0
      Odgovori
  4. Do sada su doveli ove “kapitalce” iz Brazila Matos, Eder, Viveiros, Ze Markos, Rikardinjo, Kafu a učinak im je bio čista “nula”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter