0
Evropske lige

FOTO: YouTube

BIĆE PONOVO ‘SRPSKI JUNAJTED’: Dvojica Srba blizu ‘Old Traforda’!

Objavljeno: 11.07.19 u 12:06

Ola Gunar Solskjer i Ed Vudvord doneli su odluku da su dva srpska fudbalera prioritet u ovom prelaznom roku, evo o kome je reč…

Mančester junajted je na nekom novom početku. Drugi put u poslednje tri godine najtrofejniji klub u Engleskoj neće igrati u Ligi šampiona, ali je želja čelnika ‘crvenih đavola’ da se tim bori za titulu prvaka.

Neophodno je napraviti rezove u igračkom kadru, a sve zavisi od odlaska Pola Pogbe. Francuza traži Real Madrid, ali sve je još daleko od realizacije. ‘Kraljevskom klubu’ je potreban novac, jer Mančester ne želi da proda Pogbu ispod 150 miliona evra.

Ako se dve strane dogovore, Mančester je spremio zamenu. Na mesto Francuza stićiće naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić. Cena je 80 miliona evra, a Lacio sigurno ne bi pravio probleme.

To nije jedini Srbin koji je velika želja Junajteda. Tu je i Nikola Milenković. Navodno, Mančester junajted je Fiorentini poslao ponudu od 40 miliona evra za dete Partizana, ali ‘viola’ traži deset miliona više. To neće biti problem ako Pol Pogba za zacrtanu cifru obuče dres Real Madrida.

Imajući u vidu da je Nemanja Matić još uvek član Junajteda, opet bi cela Srbija mogla da počne da navija za njih. Setimo se kakvo je ludilo za Mančesterom vladalo dok je dres tog kluba nosio Nemanja Vidić.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter