0
Domaći fudbal

FOTO: Radnički Niš

‘REAL’ U TALINU: Nerešen rezultat? Potpisujemo!

Objavljeno: 10.07.19 u 21:32

Fudbaleri Radničkog u četvrtak od 18 sati gostuju Flori iz Talina u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nišlije su odradile trening na modernoj “Le Kok Areni”, kapaciteta 14.405 gledalaca, na kojoj će se igrati ovaj meč, a pre toga je održana obavezna konferencija za medije na kojoj su se pojavili šef stručnog štaba Simo Krunić i fudbaler Stefan Đorđević.

Simo Krunić je umereni optimista pred duel sa prvoplasiranim timom estonskog prvenstva.

-Biće jako teška utakmica , Flora je prva na tabeli u svojoj ligi, igra dobro, prema mom mišljenju imaju najbolje mlade igrače Estonije, dobre strance… Odigrali su 19 utakmica, takmičarska su ekipa, dobro organizovavna, što je svakako nezgodno za nas- rekao je Krunić na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, da bi se ostvario povoljan rezultat, ekipa mora da pruži sve od sebe.

-Mi smo nova ekipa, moramo da shvatimo ozbiljno utakmicu. Bili bismo zadovoljni i nerešenim rezultatom. Naša prednost je što se ovde igra prvi meč, pa da u revanšu, ako nešto ne bude dobro, možemo da nadoknadimo pred našom publikom- istakao je Krunić i dodao da zna startnu postavu, kao i da neki igrači nisu 100 odsto spremni, ali će svakako dobiti šansu.

FOTO: Radnički Niš

Levi bek Nišlija Stefan Đorđević rekao je da ekipi Flore daje ulogu blagog favorita u prvom meču, ali da je siguran u prolaz dalje.

-Čeka nas naporna utakmica, kod njih sve polazi od iskusnog Konstantina Vasiljeva, koji je pre nekoliko godina zagorčao život i našoj reprezentaciji u kvalifikacijama za EURO 2012. Dobro smo ih analizirali i dajemo im ulogu blagog favorita, pre svega jer su dugo zajedno. Ali, , verujem da ćemo dati maksimum i vratiti se kući sa povoljnim rezultatom. Ovo je samo prvo poluvreme i uz dužno poštovanje rivala, uveren sam da ćemo mi da prođemo dalje- istakao je Đorđević.

Utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope izmedju Flore i Radničkog igra se sutra od 18 sati u Talinu. Revanš je 18. jula u Nišu, a ukupni pobednik u narednom kolu ide na megdan Ajntrahtu iz Frankfurta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter