0
Evropske lige

RASPRODAJA ‘Kraljeva’: Većina igrača u Realu na transfer listi , a krivac je jedan čovek…

Objavljeno: 10.07.19 u 14:22

Izgleda da je u planovima Reala jedno ime zacrtano podebljanim markerom, a ‘kraljevski klub’ spreman je da se odrekne svega kako bi doveo Zidanovu želju.

Nedavno se pojavila informacija da bi Juventus mogao da angažuje Pola Pogbu, te je Real koji ga želi u svojim redovima prinuđen da brzo reaguje. Tako je već prodao Markosa Ljorentea, Raula de Tomasa, Matea Kovačića... Prikupljeno je oko 100 miliona evra, ali će trebati još. Naime, veliki deo budežeta klub je potrošio na dovođenje dosadašnjih pojačanja, te ukoliko želi Pogbu mora dodatno da rastereti budžet.

Marka prenosi da će pokušati da zarade na Hamesu Rodrigesu koji se vratio iz Bajerna, a za igrača koji je dve sezone proveo u Nemačkoj zainteresovani su Atletiko Madrid i Napoli. Otvorena su izlazna vrata i Isku, Garetu Bejlu, Lukasu Vaskesu, Kejloru Navasu i Marijanu Dijasu, čijom bi prodajom Real došao do sume potrebne za obeštećenje i platu Francuza. .

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter