2
Domaći fudbal

DEFANZIVCI SAGLASNI PRED SUDUVU: Imamo recept za pobedu!

Objavljeno: 08.07.19 u 10:54

Fudbaleri Crvene zvezde ovog jutra kreću u evropski pohod. Crveno-bela ekspedicija uputila se u Litvaniju, gde će u utorak, od 20 časova po srpskom vremenu, odmeriti snage sa Suduvom u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezdin dvojac Filip Stojković i Srđan Babić izneli su očekivanja pred sutrašnju utakmicu.

– Odličan pripremni period je za nama, potpuno spremni dočekujemo susret sa Suduvom. Mnogi ističu kao prednost litvanske ekipe to što je njihovo prvenstvo u toku, ali verujem da su nama jaki protivnici na pripremama dosta značili i da se neće osećati razlika na terenu. Imali smo kvalitetne rivale, protiv Zenita smo pružili odličnu partiju i verujem da je to recept koji u Litvaniji može da nam donese dobar rezultat – rekao je Stojković.

Štoper Crvene zvezde očekuje da će njegova ekipa još jednom demonstrirati čvrstu igru u odbrani.

– Tokom evropskih takmičenja možemo reći da je neprobojna odbrana postala Zvezdin zaštitni znak. Uradićemo sve da tako bude i ove sezone. Nije bilo mnogo promena u poslednjoj liniji tima, uigrani smo i odlično znamo šta šef očekuje od nas. Dobro smo analizirali protivnika, znamo odakle preti najveća opasnost, a i koje su im slabosti. Na prethodne dve utakmice sa Suduvom nismo primili gol, nadam se da će tako i ostati – rekao je Babić.

Stojković ističe da će iskustvo od prošle godine značiti njegovoj ekipi.

– Promenile su se u određenoj meri obe ekipe, ali sigurno nam znači sve ono što smo videli prošlog leta u susretima sa Suduvom. Mnogo bolje poznajemo njihov stil igre i znamo šta možemo da očekujemo. Sada smo fokusirani isključivo na prvu utakmicu u gostima. Na nama je da damo sve od sebe i da u Beograd ponesemo dobar rezultat – zaključio je Stojković.

0
0

2 Komentara

  1. Evo zašto ne verujem u prolaz Zvezde u kvalifikacijama za Evropu:
    • ponovo su u konkurenciji za tim oni igrači koji su dokazali kroz grupnu fazu LŠ, da nemaju kvalitet za igranje u Evropi, a to su: Stojković, Savić, Jovičić, Ben i Boaći.
    • kako mogu verovati u trenera koji radi ovakve gluposti i umesto da odstrani nesposobne i spore igrače iz ekipe, on uvodi nekakve dodatne radne obaveze.

    0
    0
    Odgovori
    • Сви ти играчи које си навео су успјешно играли ЛЕ. Ако имало познајеш фудбал (у шта сумњам) требало би да знаш да је ЛШ много квалитетније такмичење од ЛЕ (као рецимо 1. и 2. енглеска лига – Фулам се прошета кроз 2. лигу, исто тако лагано испадне са истом екипом и још појачаном: требало би шо теби рећи да немају појма нити Јокановић нити играчи). Исти ти играчи ЦЗ које си навео су неквалитетнији од играча Ливерпула, Наполија и ПСЖ-а и шта има ту спорно. Не кажем да пролазимо квалификације (нити за ЛЕ се не може гарантовати с обзиром да је потребно избацити 4 противника да се дође до ЛШ, а 3 или мање за ЛЕ) али треба бити баш незналица или злонамјеран па омаловажавати тренера и играче ЦЗ који су у претходне двије сезоне више направили него све претходне екипе од 1992. године! Мислим да би то схватио и 10-огодишњак!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter