0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SKANDAL NA KOPA AMERIKA: Mesi odbio da primi medalju…

Objavljeno: 07.07.19 u 09:35

Lionel Mesi apsolutno je obeležio završnicu Kopa Amerika, ali ne svojim igrama već ponašanjem na terenu, ali i van njega.

Nismo navikli da gledamo nervoznog Lionela Mesija, ali vedeta Barselone je odlučila da se bori protiv nepravde. Argentinac je prvo napao sudije i CONMEBOL posle utakmice sa Brazilom u polufinalu Kopa Amerika, a sada je reagovao na crveni karton koji je dobio posle sukoba sa Medelom.

Medel je poznat kao igrač koji ide do krajnjih granica, a žuti karton bi bio mera koja bi smirila obojicu. Mislim da su moje kritike na račun čelnika južnoameričkog fudbala dovele do toga da dobijem crveni karton. Najvažnije je da je moj tim pobedio i osvojio bronzu – rekao je Lionel Mesi.

Skandal je tek izbio kada je Lionel Mesi odbio da izađe i primi medalju.

– Niko od nas ne treba da bude deo ove korupcije, jer nedostatak osnovnog poštovanja prema nama tokom celog turnira doveo je do toga da ne budemo u finalu. Korupcija i sudije nisu dozvolile ljudima da uživaju u fudbalu – rekao je Mesi i onda ‘zakačio’ malo Brazil:

– Ovaj kup se igra za Brazil, iskreno se nadam da se sudije i ljudi iz VAR sobe neće mešati i da će pustiti Peru da se takmiči, ali čisto sumnjam.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter