2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

FEŠTA U LJUBLJANI: Olimpija dočekuje Partizan, Slovenci baš znaju da uživaju (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.19 u 18:34

Fudbaleri Partizana večeras od 20.15 (prenos na HotSport i Sport klubu dva) igra drugi kontrolni meč na pripremama u Sloveniji protiv ljubljanske Olimpije.

Od specijalnog izveštača iz Ljubljane: Stefan Smuđa

Meč se igra na stadionu ‘Stožice’. Atmosfera ispred stadiona je kao da je reč o fešti. U 16 časova odmah pored stadiona počeo je koncert na kom se okupila malobrojna publika. Pljeskavice su na roštilju, pivo za stolovima i veselje.

Ispred šatora se ‘pika fuca’, a naravno tu su i maskote kluba ‘zmajčeki’. Za četu Save Miloševića ovo će biti jedna od jačih provera pred start Superlige Srbije i kvalfikacije za Ligu Evrope.

Pored Olimpije, ozbiljan ‘sparning partner’ biće Bordo u Klagenfurtu 10.jula.

FOTO: HOTSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Fk partizan nema prebijene pare da kupi neko zglavno pojacanje,Bolje da se nije Partizan dogovorio sa Celsijom jer Pantic nije pojacanje. Tesko partizanovcima padaju ove lose godine, bez titula i baz novca (dobar deo budzeta je na racunima VVV) . Dragi grobari ceka nas jos jedna sezona razocarenja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter