8
Domaći fudbal

MIJATOVIĆ HVALIO, UZVRATIO MIJAILOVIĆ: Kada ljudi poput Mijatovića žele da dođu, ima nade za Partizan!

Objavljeno: 05.07.19 u 23:44

8 Komentara

  1. Ne MOGU DA SHVATIM DA POSTOJI OVOLIKO SPORTSKO SLEPILO. Daj Terzicu svoje dete da ti precuva jednu noc, kad mu toliko verujes. Mislim da ga ujutru nebi nasao. Ko moze izbrojati sva zvezdina pojacanja u fudbalu i u kosarci samo u ovom prelaznom roku.Pa i najbolji statisticari nebi mogli navesti sva pojacanja u fk, kk.Obadva ta kluba su veliki duznici iracima, trenerima bankama, poveriocima, menadzerima drzavi itd., medjutim kupuje li se kupuje .Odakle novci?Dragi grobari mislim da velika vecina vas je slepa kod ociju!Krtice su i Mijailovic i Vucelic. Zarad svojih pozicija pogodba je sledeca: u ova dva sporta sva prvenstva zvezdi i svi kupovi partizanu! Kako rece terzic duh vucica luta nad marakanom. iluzija

    0
    0
    Odgovori
  2. Dovoljno je da pogledaju i dobro prouče sta je Terzić rekao na svojoj pres konferenciji pre dva dana u Austriji. Objektivno, CZ je našla možda jedini mogući put spasa i uspeha i to je za ozbiljnu analizu. Možemo o Terzi pričati i misliti šta hoćemo ali je istina da je uspeo. Partizan mora da nadje 4-5 vrhunskih i nešto iskusnijih i slobodnih igrača iz inostranstva, dobro ih platiti ,uz njih afirmisati svoje mlade igrače i ne prodavati „na prvu“ i to je to. Uz to i ubrzati postupak fudbalskog sazrevanja talenata…. To je pravi put. Vučelić i Vazura vode Klub od danas do sutra bez ofanzivne strategije rasta i razvoja kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter