0
Evropske lige

REAL TAKOĐE NUDI TRAMPU: ‘Đavoli’, jel ovo fer ponuda?

Objavljeno: 03.07.19 u 10:54

Real Madrid želi trampu sa Mančester junajtedom, evo o čemu se radi, pitanje je samo da li bi sve strane bile zadovoljne.

Nije tajna da Real Madrid želi Pola Pogbu. Međutim, Mančester junajted je tvrd i ne želi tek tako da se odrekne Francuza. Zacepio je cenu od 150 miliona evra. ‘Kraljevići’ ne žele to da plate, te su spremni za razmenu…

Naime, Real Madrid ide na kartu toga da je Pol Pogba nezadovoljan u Mančesteru i da ‘crveni đavoli’ sledeće sezone neće igrati Ligu šampiona. Sa druge strane u svojim redovima imaju zvezdu na koju više ne računaju, a Mančester je nekad želeo. Reč je o Geretu Bejlu. Zato Real sada nudi trampu.

Postavlja se pitanje kako bi ona izgledala, Bejl nije ništa manja zvezda od Pogbe, ali zbog forme u kojoj su dva igrača cena Francuza je sigurno veća. Sad ostaje da se vidi hoće li Mančester prihvatiti trampu i pored Bejla zatražiti nešto novca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter