2
Domaći fudbal

MNOGO SKUPA INVESTICIJA: Evo koliko će Partizan morati da plati Romi ukoliko želi da otkupi Sadikov ugovor!

Objavljeno: 02.07.19 u 11:34

Pitanje je trenutka kada će Umar Sadik doći na pozajmicu u Partizan. Ipak, u slučaju da Partizan bude želeo da ga otkupi stvari se komplikuju.

Italijanski mediji bliski Romi preneli su da je pozajmica Sadika u Partizan već završena stvar i da ostaju pojedine formalnosti. U slučaju da se fudbaler dobro pokaže u Partizanu stvari će se malo zakomplikovati po crno-bele.

Kako se navodi, Roma će u ugovor o pozajmici ubaciti otkupnu klauzulu po kojoj će Partizan morati da plati dva miliona evra ‘vučici’ u slučaju da naredne sezone želi da otkupi njegov ugovor . Takođe, Partizan će na konto pozajmice morati da uplati 100.000 evra.

Umar Sadik važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera Rome, ali ga je temperament sprečio da već sada ostavi trag u italijanskom fudbalu. Kroz karijeru je nastupao za Speciju, Bolonju, Torino, Nak Bredu, Glazgov Rendžers i Peruđu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Roma ne zna vise sta ce sa njim jer je covek sve pozajmice veoma brzo izgoreo ali ga i pored toga nece nikome tek tako lako pokloniti. Uprava Partizan bi i jare i pare a to vise ne pali jer su ime i velicinut kluba toliko srozali i unakazili da ih izbegava svaka dzudza. Ali ako je ova vest istinita onda je tih sto milki cista lutrija – unapred bacene pare ili u suprotnom, pun pogodak i dobra investicija. Opet je bolje probati rizik za tako malu svotu eura nego drzati u ekipi onog Ozegovica kojeg je Ilijev doveo za tri puta vecu sume a danas ne znaju sta ce sa njim jer ga ni za dzabe niko nece.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter