5
Domaći fudbal

VAZURA POTVRDIO SAZNANJE HOTSPORTA: Istina je, dogovaramo rekordan transfer!

Objavljeno: 30.06.19 u 09:45

U Humskoj veruju da će im strpljenje doneti najveću prodaju stranog igrača ikada u srpskom fudbalu.

Pre dva dana HotSport je prvi pisao o astronomskoj ponudi Al Hilala za Rikarda Gomeša, koja bi mogla da naraste i do 6.000.000 evra, a ubrzo je i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura to potvrdio.

On je u izjavi za ‘Žurnal’ potvrdio da je priča istinita i da su pregovori u toku.

– Pregovaramo, ali još uvek nije definitivno – rekao je Vazura.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Nije definitivno jer postoji i interesovanje Al Šarža koji je nudio 4.000.000 evra, bio je konkretniji, ali u Humskoj smatraju da će strpljenjem zaraditi mnogo više.

Ukoliko Al Hilal odnese pobedu i kupi Rikarda, biće to najveći transfer stranca u srpskom fudbalu, nakon prošlogodišnjeg odlaska Ričmonda Boaćija u kineski Đangsu Suning za 5.100.000 evra.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

5 Komentara

  1. Ovde možete da kažete kako nešto vredite,a po svetu ste čuveni po nameštaljkama i tamo vaša vrednost dolazi do izražaja.Ti transferi dovoljno govore o vama i o onome ko vas vodi.Kojom ste to poštenom logikom kupili toliko igrača i smanjivali dugovanja u vreme kada je Partizan bio šampion,nije imao pas za šta da vas ujede,doveli ste poštenjačinu belosvetsku sa dosijeom i vi ćete nekome da kažete ko koliko vredi,nataknem vas poštene.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemojte da se zanosite da ce neko da da 6m za njega. Maksimala je dva miliona i to ako uspeju da uzmu neka se udaraju petom u zadnjicu.Ovi tekstovi su cist kompleks jer ljudi se ponasaju kao pubertetlije.Hoce da kazu da oni koji su kao treci na tabeli prodaju za vecu cifru igrace od Zvezde koja je igrala LS.Obican kompleks i nista drugo. Taj Gomes nije igrao Evropu,dao jedan lep gol Zvezdi i ostalo je gurao po ovoj nasoj blato ligi.Drugo,on ima ugovor na jos godinu dana tako da ne vidim zasto bi mu neko davao tolki novac.Kao trece,svi znaju da je Partizan u ogromnim dugovima sto takodje znaci da svako moze da ih ucenjuje.Joveljic,igrao 10 puta manje vremenski od tog Gomesa a dao je 12 golova,mladji je skoro deceniju od njega,jedan od najtalentovanijih igraca u Evropi barem po UEFA-i i Zvezda ga proda za 4m a imao je ugovor na jos dve godine sa Zvezdom. Ako ne i na tri.Pavkov je preokrenuo mec u Salzburgu,mislim na sami ulazak njegov,mladji je pet godina od ovog Gomesa,ima ugovor sa Zvezdom na jos dve godine,takodje dao prelep gol u derbiju ali je dao i dva prelepa gola evropskom prvaku Liverpulu.I sada Zvezda za njega jedva uzima 3-4m a ovi kao za ovog sest. Ma kako da ne.Mozda vam drzava da taj novac a vas iscupa iz dugova kao sto vecito radi a da vi predstavite kao nekakav transfer.I jos nesto,ne prodaje Partizan igrace vec menadzer sa svojim iskustvom.U zavisnosti koliko je namazan,za toliko ga uvali i to nema nikakve veze sa sposobnoscu kluba.

    0
    0
    Odgovori
    • E pa nećeš žvaku nema kusur, ne laprdaj leba ti samo je šteta što neće prikazati za koliko je prodat pored ovih lopurdi u upravi idi na sajt Zvezde uvalili ste onog Pešića za dobre pare istim tim Arapima koji je davao golove sa sumnjivih penala u pinpong ligi, ako je on mogao ovaj će tek moći da se proda.

      0
      0
      Odgovori
  3. OPET CETE NAPUNITI SVOJE
    DZEPOVE. MA ODLAZITE. VI
    STE VELIKI NEZNALICE.
    UHVATILISTE SE ZA PARTIZAN KO KRPELJI. KO LI
    VAS POSLA, DA NISTITE NASU SVETINJU. MARS BRE
    I SVI DA ODU STO VAS
    PODRZAVAJU. VANCAGE !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter