1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ VAGA ADUTE ZA SUDUVU: Kanjas bi trebalo da bude u kombinaciji, a jedan stranac odlazi…

Objavljeno: 30.06.19 u 10:07

Sledi spisak za Evropu, a novajlija Hoze Kanjas ipak će biti prijavljen iako nije prošao pripreme sa ostatkom ekipe.

Uverio se protiv Zenita trener Crvene zvezde u pojedinačan učinak igrača, a na raspolaganju ima još dva dana do prijave igrača za dvomeč sa Suduvom.

Megdan u Marianpolju je zakazan za 9. jul od 20 časova, a spisak igrača u UEFA trebalo bi da bude poslat najkasnije do utorka do ponoći.

Ne očekuju se velika iznenađenja, a na njemu bi trebalo da se nađe poslednje pojačanje Španac Hoze Kanjas, koji će sutra da debituje u poslednjem testu u Austriji protiv Blu Vajsa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Mlađe snage mogu da se nadju na ‘B’ listi pošto ima mesta, mada je realno da Jug Stanojev, Željko Gavrić, golman Aleksandar Stanković budu na pozajmici u filijali Grafičaru.

Posle ispadanja od Haitija misiju u dresu Kanade završio je golman Milan Borjan i verovatno će dobiti mini odmor. Milan Pavkov se posle povratka iz Kine priključio treninzima sa igračima u Beogradu pod komandom trenera Ivice Momčilovica i priključiće se najboljem timu kod kuće.

Kako je najavio HotSport traži se rešenje za Lorenca Ebisilija, koga žele da prodaju i kako sada stoje stvari Erik Jirka verovatno odlazi na pozajmicu. Ostaje da se nađe ekipa u kojoj će Slovak potvrditi potencijal u narednih šest meseci.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je još jedan potez na obesmišljavanju Zvezde kao ozbiljnog kluba! Može li neko zamisliti koliko mora da je stručan trener koji posle dugih i zamornih priprema u takmičarsku ekipu stavlja igrača koji nije prošao pripreme?! Ovo je raspad sistema! Ovaj pogled na fudbal otvara nova poglavlja, ovo je blamaža epohalnih razmera! ”Ne čine život teškim uspesi i padovi! Teškim ga čine budale” (Čarli Čaplin).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter