Činilo se da će Vujadin Savić ovog leta napustiti ‘Marakanu’, ali je popularni ‘Giška’ pred novim početkom.

Na početku priprema generalni dirketor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je da su Vujadin Savić i Filip Stojković dobili odrešene ruke da napuste klub. Zvaničnih ponuda nije bilo, a ni Vujadina Savića u startnim postavama od meča sa Čukaričkim do prijateljskih utakmica u Austriji protiv Vindišgarstena, Kluža i Apolona. Ruku na srce protiv Rumuna je ušao u drugom poluvremenu i Zvezdi je doneo remi. Ipak, da nešto nije bilo u redu govorilo je to da mu je uzeta kapitenska traka i data Marku Marinu, a on nije ostao ni zamenik.


Ipak, dobrim radom i verovatno razgovorom sa trenerom Vladanom Milojevićem, Vujadin Savić je zaslužio novu šansu. Jedan od nosilaca igre Crvene zvezde u prethodne dve sezone naći će se u startnoj postavi protiv Zenita. To znači da bi trebalo da zauzme mesto štopera i u dvobojima sa Suduvom. Sastav Crvene zvezde sutra bi trebalo da bude:

Popović – Gobeljić, Savić, Milunović, Rodić – Jovančić, Ivanić, Marin, Jevtović, Ben – Boaći.

Zvezdi se danas na pripremama priključio mladi reprezentativac Srđan Babić, dok se polako u ritam vraća i oporavljeni Radovan Pankov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pogledajte ko nam se priključio! Emocija!❤️ 🔴⚪️ #crvenazvezdafk #czv #fkcz #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Na tragu informacije iz Vindišgarstena: Mirko Marković