2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SVI ŽELE ANTIĆA, ALI: FIFA koči iskusnog stručnjaka, evo zbog čega je Tumba bliži klupi…

Objavljeno: 27.06.19 u 11:00

U ponedeljak bi trebalo da se reši misterija ko će biti novi sleketor reprezentacije Srbije, a izgleda da imamo favorita.

Javnost Srbije je jasna, svi na klupi žele ‘Misetara’ – Radomira Antića. Ipak, iako je FS Srbije zvao legendarnog stručnjaka, on nije prvi favorit za klupu ‘orlova’. Razlog je otkrio ‘Sportski žurnal’, a reč je o neodrađenoj suspenziji Antića još od Svetskog prvenstva u Africi.

Naime, iskusni stručnjak je dobio suspenziju četiri utakmice od FIFA zbog nedoličnog ponašanja posle poraza od Australije u grupnoj fazi Mondijala u Južnoj Africi. Radomir Antić je odradio dva meča suspenzije, ali su mu ostala još dva. To znači da ‘orlove’ ne bi mogao da vodi u odlučujućoj utakmici protiv Portugalije u Beogradu.

Zbog toga se čini da je bliži klupi Ljubiša Tumbaković, koji je takođe postao heroj nacije posle odluke da ne sedi na klupi Crne Gore protiv takozvane države Kosova.

Biće uzbudljiv predstojeći ponedeljak, 1. jul…

0
0

2 Komentara

  1. ANTARA DODJI U PARTIZAN
    I POKAZI SAVI STA ZNACI
    DOBAR TRENER. SAVO JOS
    MNIGO TREBA DA UCI ,A DO
    TAD CE KOMSIJE TALOZITI
    TITULE. E MOJ SAVO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter