Manje od 24 sata nakon što je transfer Miloša Bosančića u Voždovac izazvao reakcije u fudbalskoj javnosti Srbije, Voždovac predstavlja još jedno pojačanje i potvrđuje visoke ambicije za narednu sezonu.

Danas se novim saigračima u Sloveniji pridružio i Marko Živković, pouzdani desni bek koji je ponikao u Partizanu, i u prvom timu crno-belih načinio prve korake u seniorskoj konkurenciji.


Nakon toga fudbalski put ga je vodio u Vojvodinu, Suduvu, slovačku Dunajsku Stredu, da bi u protekloj sezoni igrao u Radničkom iz Niša i bio deo sjajne sezone „Meraklija“.

Živković ističe da mu je drago da je postao deo Zmajeva i apostrofira visoke ciljeve koji su imperativ Voždovca u narednoj sezoni.

– Dolazim u odlično organizovan klub, koji ima jasnu viziju o svojim planovima u narednoj sezoni. Upoznao sam momke i stručni štab, prvi utisak je zaista fenomenalan i radujem se dobrom radu na pripremama. Ovde sam da pomognem klubu da ostvari svoje ciljeve, a ništa ispod plasmana u plej-of ne bi trebalo da zadovolji klub ovakvog renomea kakav je Voždovac – rekao je Živković.

‘Zmajevi’ prvu kontrolnu utakmicu u sklopu letnjih priprema u Sloveniji igraju danas od 18 časova, a protivnik je ekipa rumunskog prvoligaša, FK Voluntari.