Vezista je dogovorio saradnju na dve godine, a stiže iz ekipe PAOK kao slobodan igrač.

Dva puta je Crvena zvezda pokušala da angažuje Španca, a izgleda da je treća sreća i da je dogovor sa Hoze Kanjasom na korak od realizacije. Iskusni internacionalac, koji je igrao za Betis, Espanjol, Svonsi i tri sezone je proveo u ekipi PAOK, stigao je kasno sinoć u Beograd.


Kako saznaje HotSport vezista je dogovorio saradnju na dve godine sa crveno-belima i njegova plata iznosiće 500.000 evra po sezoni.

U Solunu Kanjas je odradio tri godine i igrao standardno za novog šampiona Grčke sa kojim mu je istekao ugovor, a posle par nedelja vaganja i pregovora postaće novi član Crvene zvezde.

On je noćas sleteo u Beograd, na aerodromu ‘Nikola Tesla’ ga je sačekalo nekoliko novinara, ali on nije bio raspoložen za komentar.

– Molim vas, razumite me, umoran sam, sutra možemo pričati – rekao je Kanjas po dolasku u Beograd.

Ukoliko uspe tokom dana da završi sve i stavi potpis, očekuje se da Kanjas dođe u Austriju i priključi se ekipi Vladana Milojevića.

Šef stručnog štaba crveno-belih je danas odlučio da ekipa ima slobodan dan, a od sutra kreću završne pripreme za ‘generalku’ protiv Zenita, koja je na programu u subotu od 16.30 časova u Bišeshofenu.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.